EXCLUSIV | George Simion vrea să meargă în SUA la o întâlnire cu partidul lui Donald Trump. „Sigur că o să mă duc la Memorialul Holocaustului”

George Simion, copreşedintele AUR, a declarat, miercuri, în exclusivitate la România TV, că are în plan o vizită la Washington pentru a se întâlni cu oficiali din Partidul Republican, care a contribuit la alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite în 2017.

19 ian. 2022, 23:22
EXCLUSIV | George Simion vrea să meargă în SUA la o întâlnire cu partidul lui Donald Trump. „Sigur că o să mă duc la Memorialul Holocaustului”
De ce a fost George Simion părăsit de iubită?

George Simion vrea să meargă în SUA, în contextul în care Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii „Punctul Culminant”, i-a cerut să clarifice dacă AUR este sprjinit de Biserica Ortodoxă Română.

„Suntem partidul Bisericii, dar nu doar al Bisericii Ortodoxe. Facem parte componentă din biserică, fie că suntem ortodocşi, cum sunt eu, catolici sau romano-catolici. Mesajul nostru este unul creştin şi Biserica e alături de noi. N-avem nimic cu cei care nu sunt creştini. Avem şi musulmani.

Un evreu m-a invitat să merg la Washington la Memorialul Holocaustului. Sigur că o să mă duc.

Lucrează din greu colegii noştri, membri AUR, pentru o vizită la Partidul Republican, partidul domnului Donald Trump. Sigur că mă voi întâlni (şi cu membri ai comunităţii evreşti) pentru că sunt fraţii noştri”, a declarat George Simion, la România TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV | George Simion susţine că socrul lui Rareş Bogdan e asociat cu un condamnat pentru spionaj. „S-a însurat bine. A avut un tătic care a închis combinatul de la Ocna Mureş”

George Simion merge de Ziua Unirii Principatelor la Iaşi. „Să anulezi o sărbătoare naţională din slugărnicie şi din frica AUR e de râsul curcilor”

„Mihai Chirica spune că este o agitaţie pe care o provoacă AUR şi va fi un 24 ianuarie fierbinte. Noi o să fim nişte mii de simpatizanţi AUR şi alţi patrioţi care marcăm ziua de 24..

Dacă vor să ne amendează, să ne amendeze. Am mai fost în dubă când i-am dus lumânări lui Iliescu.

Să-ţi anulezi din slugărnicie şi din frica AUR, să anulezi o sărbătoare naţională e de râsul curcilor, Mihai Chirica, pe lângă ce dosare are el la DNA (… ) Am văzut mulţi cu dosare care să comenteze, parcă la comandă, puşi de sistemul domnului Iohannis împotriva AUR.

Hai, Mihai Chirica, să ne spui cum nu avem voie să facem hora unirii în Piaţa Uniri de 24 ianuarie pentru că am lua noua variantă de COVID”, a mai spus George Simion.

De asemenea, copreşedintele AUR a spus că nu are „vreo afinitate” cu alte partide politice din România pentru că a primit „oferte şi de la PMP şi de la PNL şi de la PSD şi de USR”.

Citeşte şi: Laurențiu Reghecampf a devenit sclavul amantei. O acuză pe Anamaria Prodan că are o „agenție de escorte”: „Corina Caciuc nu este prostituată”


loading...
Partenerii noștri