EXCLUSIV | George Simion susţine că socrul lui Rareş Bogdan e asociat cu un condamnat pentru spionaj. „S-a însurat bine. A avut un tătic care a închis combinatul de la Ocna Mureş”

George Simion, copreşedintele AUR, a făcut dezvăluiri cutremurătoare, miercuri seara, în studioul România TV, despre scandalul pe care-l are cu europarlamentarul liberal Rareş Bogdan.

19 ian. 2022, 22:26
EXCLUSIV | George Simion susţine că socrul lui Rareş Bogdan e asociat cu un condamnat pentru spionaj. „S-a însurat bine. A avut un tătic care a închis combinatul de la Ocna Mureş”

Scandalul George Simion – Rareș Bogdan ia amploare, după ce europarlamentarul liberal a anunţat că a chemat bodyguarzii. Liderul AUR a venit în studioul România TV cu probe explozive.

Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii „Punctul Culminant”, a amintit că europarlamentarul Rareş Bogdan a vorbit de la tribuna Parlamentului European că România a devenit „poligon de încercare pentru extremism”.

„Îi speriem, nu mai dorm noaptea, mă sună la 12 jumătate domnul Rareş Bogdan. Nu ne-am dus peste doamna Carmen Iohannis, ne-am dus peste casa furată de Iohannis, pe care a luat 300.000 de euro chirie şi nu a mai dat banii ăştia înapoi. Se uită Rareş Bogdan, dar e laş. Râd până şi cameramanii de Rareş Bogdan. Dacă nu e bărbat, îi scrie lui Emmanuel Macron: «interveniţi încă o dată în istoria noastră, îndatoraţi-ne încă o dată!» Aşa i-a scris” a fost replica lui George Simion.

„Ne-au îndatorat Cîţu cu Rareş Bogdan. Ne-a îndatorat de ne-a sărit capacele. Domnul Rareş Bogdan pentru ce a făcut azi în Parlamentul European s-a mai ales cu un filmuleţ.

Noi asta facem. Filmăm şi arătăm adevărul! Despre socrul, domnul Vita (Vasile Vita)”, a mai spus liderul AUR.

„Viktor Orban, premierul Ungariei, funcţionează prin nişte oameni în Transilvania, prin nişte oameni de la UDMR, Arpad Paskany. Cumpără multe clădiri, aproape toată piaţa Mihai Viteazul din Cluj e cumpărată direct sau prin interpuşi de statul maghiar”, a adăugat Simion.

George Simion susţine că socrul lui Rareş Bogdan e asociat cu un condamnat pentru spionaj

Întrebat care e legătura cu Rareş Bogdan, liderul AUR a spus:

„Toţi fondatorii UDMR sunt asociaţi cu socrul cu Rareş Bogdan, patriotul, cel care e rupea cămasa. E un om de afaceri care are un trust media. Am fost la Paprika Radio în Cluj, înainte să vin la dvs. Are un SRL în care e asociat un domn care a luat condamnare pentru spionaj în interesele altei ţări şi socrul domnului Bogdan e asociat în acest cartel – ONG-uri, firme şi trusturi media cu aceşti indivizi.

Asociaţia Eureka se numeşte. Am fost acolo şi am pus pe pagina mea de Facebook să vadă toată lumea.”, a mai spus Simion.

„E asociat cu Gabor Kerekes, fost vicepreşedinte UDMR, fost secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor, condamnat definitiv la cinci ani cu executare pentru fapte de spionaj în dosarul privatizărilor strategice cu Zsolt Nagy”, a mai precizat Simion.

Liderul AUR a mai fost întrebat care e legătura dintre europarlamentarul Rareş Bogdan şi afacerile desfăşurate de socrul acestuia.

„Dumnealui a spus că a intrat un om bogat în politică. S-a însurat bine. A avut un tătic care a închis combinatul de la Ocna Mureş. Asta am zis. Cum s-a închis combinatul de la Ocna Mureş. E o crimă? E un Ioan Bogdan, tatăl lui Rareş Bogdan care refuză să răspundă la telefon”, a mai spus copreşedintele AUR.

Mai mult, echipa emisiunii „Punctul Culminant” l-a sunat în direct, în repetate rânduri, pe Rareş Bogdan, însă liberalul nu a răspuns.

Citeşte şi: După Dominic Fritz, George Simion l-a vizitat şi pe Emil Boc la sediul Primăriei Cluj VIDEO

George Simion, copreşedintele AUR, a lansat un atac virulent la adresa lui Rareş Bogdan, europarlamentarul pe care l-a catalogat drept „fricos şi mincinos” pe motiv că evită să participe la dezbatere politică alături de el.

Citeşte şi: EXCLUSIV | George Simion îl spulberă pe Rareş Bogdan. „E întors cu cheiţa de Klaus Iohannis. Minte că am fost acasă la părinţii lui”