EXCLUSIV Gheboasă: „Eu lucrez pe PFA, fac şi cumetrii, şi parastase, şi îngropăciuni. Doamne-ajută!”

Prestația lui Gheboasă la UNTOLD 2023 a stârnit numeroase controverse în mediul online, pentru că mulți au considerat versurile cântate de tânărul artist total nepotrivite. În direct la România TV, Gheboasă a dezvăluit că el rămâne acelaşi şi va continua pe acelaşi drum.

07 aug. 2023, 22:24
EXCLUSIV Gheboasă: „Eu lucrez pe PFA, fac şi cumetrii, şi parastase, şi îngropăciuni. Doamne-ajută!”

Gheboasă are multe de tras după prestația de la UNTOLD. Cântărețul a scandalizat mare parte din opinia publică din România, după ce a încurajat mii de tineri, mulți minori, să fredoneze versurile unei piese cu cuvinte obscene.

Întrebat de Victor Ciutacu, în direct la România TV, dacă îi creşte preţul după scandal, Gheboasă a spus „Doamne ajută!”, refuzând să dea detalii despre tarife. Totuşi, Gheboasă a dezbăluit că lucrează pe PFA, numai pe contract şi că toate veniturile sunt fiscalizate. „E foarte complicat să iei impozite pe un cadou pe care ţi-l dă unul”.  „Nunţi botezuri, cumetrii?”, l-a întrebat Ciutacu, iar Gheboasă a răpsouns fără ezitare: ” Nu ştiu dacă fac, dar dacă e cazul fac şi parastase, şi cumetrii, eu sunt acolo. Cânt orice gen, de ce nu şi la îngropăciune?

Gheboasă şi-a exersat talentul în direct, cu o dedicaţie pentru România TV: „Saru’mana domnul Ciutacu, chiar dacă eu nu am bacul ….am venit aici la voi sa ma distrez iar cu voi… la Romania tv, stop toate canalele! Cnd e Gheboasa cu noi, el e seful printre noi. bine ma, Romania tv power”.

Gheboasă s-a autoproclamat idolul copiilor: La festivaluri primesc câți bani cer! Visam la banii ăștia

Gheboasă a făcut recent mai multe mărturisiri despre viața și cariera sa. Se întâmpla înainte să devină punctul central al festivalului Untold. După ce zeci de adolescenți au fost filmați înjurând pe piesele sale, Gheboasă a ajuns să fie criticat de o mare parte din români.
Chiar și așa, artistul spune că face o mulțime de bani din prestațiile sale artistice.

EXCLUSIV Gheboasă, prima reacţie după scandalul de la Untold: „Eu am crescut în Şerpărie! Am trecut prin foarte multe lucruri rele, afară, la școală, cu copiii”
„Toate (festivalurile – n.r.) mi-au dat cât am cerut, am cerut (anul acesta – n.r.) mai mult decât ceream de obicei. Visam la banii aștia, nici nu puteam să-mi imaginez vreodată. Dar nu-mi place să vorbesc despre bani, să le zic oamenilor câți bani am făcut.

Pentru că acolo sunt copii de 16-17 ani care nu-și permit, doar speră. Sunt copii cu lipsuri, amărâți rău de tot, cade casa pe ei, n-au nici pâine acasă, nu pot să vin să vorbesc de mii de euro când copiii ăia se uită la mine și eu sunt exemplu pentru ei“, a spus Gheboasă la podcastul lui Măruță.

EXCLUSIV Gheboasă are ambiţii politice după Untold 2023: „Îmi doresc să ajung președinte la Partida romilor”

Directorul de comunicare al Untold, Edy Chereji, a reacționat după scandalul care a lovit, indirect, în festivalul clujean. El a amintit că Gheboasă este doar unul dintre cei peste 250 de artiști care au cântat la Untrold și spune că va urma o analiză detaliată a tot ceea ce s-a întâmplat, urmând a se decide calea de urmat.