EXCLUSIV. Gigi Becali, despre „fina” Gabriela Firea: „Eu i-am zis că funcţia de primar e de bărbat. Femeia, având stăpân pe bărbat, ea nu e făcută să stăpânească”

Nici Gigi Becali, care a făcut scut în faţa Gabrielei Firea, nu mai crede în cadnidatora acesteia la Primăria Capitalei, dar pariază pentru încă un mandat la Voluntari al lui Florentin Pandele.

21 feb. 2024, 21:38
EXCLUSIV. Gigi Becali, despre „fina” Gabriela Firea: „Eu i-am zis că funcţia de primar e de bărbat. Femeia, având stăpân pe bărbat, ea nu e făcută să stăpânească”
EXCLUSIV | Gigi Becali urlă în direct la România TV în apărarea Gabrielei Firea: „Dacă ea s-a suspendat și din ministru și din partid nu este clar că nu o mai interesează politica? Acum își vede de familie și asta e”

Gigi Becali s-a dezis voalat de Gabriela Firea în direct la România TV. „Pandele inca 20 de ani castiga la Voluntari, nu are cum sa piarda. Nu exista, 90%, a facut prea multe lucruri. Ce a facut el pentru Voluntari e ceva de domeniul fantasticului”, a spus Becali la emisiunea Punctul Culiminant, moderată de Victor Ciutacu.

Gigi Becali: „La presedintie nu o sustin, ca nu sustin niciodata o femeie la presedintie”

În schimb, când vine vorba de „finuţa” Gabriela Firea, lucrurile se schimbă radical:  „Eu, din punctul meu de vedere, i-as spune finei sa stea linistita. Eu i-am zis ca functia de primar e de barbat. Ziceti ca sunt misogin, dar mai puternici sunt barbatii, sunt mai potriviti pentru functii stresante. Dar cum e ea, e posibil sa candideze independenta. Eu o sustin pana la final pentru orice functie. La presedintie nu o sustin, ca nu sustin niciodata o femeie la presedintie. Femeia e facuta sa fie stapanita, nusa stapaneasca. Barbatul e dupa firea si asemanarea lui Dumnezeu. Femeia, doar dupa asemanare. Femeia, deci, avand stapan pe barbat, ea nu e facuta sa stapaneasca. Asa e lumea acum, ca daca aduc femeile bani mai multi, vor sa stapaneasca ele, dar daca e facuta din coasta mea, cum sa ma stapaneasca pe mine”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate la România TV.,

„Daca castiga mai multi bani, e ca termita si se urca in capul barbatului. Pai e bine?”

„Pe mine nu ma intereseaza stiinta, doar ce zice Hristos, ce spun Sfintii Parinti, sa avansez pe linie de credinta, dar ce zice stiinta nici nu ma mai intereseaza. Ea poate sa fie administrator, dar nu stapanitor. Presedintele e stapan, el comanda tot. Nu poti ca femeie sa fii stapan la servicii secrete, la CSAT. Pai cum sa fiu eu ministru si ea sa fie premier, sa stea ea in capul mesei. Pai o iau de mana si o dau afara, pleaca ma d-aici, ca esti facuta din coasta. Nu ma intereseaza pe mine politic. Eu spun acum asa ca vad ca ai acolo o femeie, care era pe la Loterie, de la partidul lui Basescu, la pungasi. Eu o stiu pe dansa si era femeie puternica si acum am zis sa vorbesc despre barbati, special am facut-o.

Gabriela Firea: „Am votat pentru comasare şi liste comune. În Bucureşti se va lua o decizie zilele următoare”. Liderii Coaliţiei: „Este nevoie de un sondaj”

Mai putin presedinte de partid sau presedintele Romaniei, in rest o sustin mereu pe Firea. Doamna care e in studio il stapaneste pe barbatul ei, dar nu poate sa stapaneasca mai multi barbati. Pe al ei il stapaneste, dar nu ar trebui, ca uite, castiga mai multi bani, nu stiu, sa nu se supere. Pai cand femeia aduce mai multi bani, ii zice barbatului sa taca din gura. Si daca castiga mai multi bani, e ca termita si se urca in capul barbatului. Pai e bine?”, a mai spus Becali, în exclusivitate la Punctul Culminant.

„Eu nu sunt misogin, ca eu imi iubesc femeia, imi dau viata pentru femeia mea, sa traiasca ea si copiii, dar barbatul e stapanul. Daca femeia aduce mai multi bani, sa ai grija, ca fara sa-ti dai seama incepe cu taca-taca taca-taca si… Exista varianta doar ca tu sa fii foarte barbat si ea sa fie foarte femeie, adica te recunoaste de stapan”,  a mai spus Becali.

Candidatul la Primăria Capitalei, decis de Coaliţie după un sondaj

Liderii coaliţiei, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, încă nu au luat o decizie privind un posibil candidat comun PNL şi PSD la Primăria Capitalei şi nu au ajuns să discute în detaliu pe marginea acestui subiect. „Dacă ar fi să stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare, de sondare ca să vedem care este poziţionarea candidaţilor”, a explicat Ciucă. De asemenea, Ciolacu a spus că „în următoarea perioadă o să venim cu deciziile politice cela mai bune”.

Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au anunţat calendarul alegerilor din 2024: „Este clar că, doar împreună, aceste două partide se pot împotrivi unui val extremist”

„În acest moment nu am ajuns să discutăm în detaliu şi un răspuns cât se poate de onesc este că, şi dacă ar fi să stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare, de sondare ca să vedem care este poziţionarea candidaţilor. Ne interesează foarte mult profilul candidatului în percepţia alegătorilor”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat miercuri la Parlament dacă PNL şi PSD au decis candidat comun pentru Primăria Capitalei.

La rândul său, liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că nu este vorba despre o împărţeală, ci despre cele mai competente persoane pentru funcţie.

„Nu vorbim despre o împărţeală. Vorbim de cele mai competente persoane (…) Trebuie să ai ceva în tine să poţi face această muncă. Cea mai dificilă muncă este aceea de a fi ales la tine, în oraşul tău. În următoarea perioadă o să venim cu deciziile politice cela mai bune”, a explicat Ciolacu.

Gabriela Firea a declarat, miercuri, că nu au fost în coaliţie discuţii punctuale despre candidaţii la Primăria Capitalei şi la cele şase sectoare.

„În Bucureşti se va lua o decizie zilele următoare. Important este ca ceea ce se întâmplă acum în Bucureşti să nu se mai repete, iar domnul primar actual să plece către o altă activitate, dar pentru asta trebuie să avem cel mai bun candidat din partea noastră. PSD Bucureşti face propuneri şi se iau decizii, dar pentru că Bucureştiul este capitala României a intrat în negocierea naţională, ceea ce nu este un lucru rău. La nivel de sectoare concluzia a fost de a susţine colegii noştri de la sectoarele 3, 4, 5 şi 6, fiind aliatul nostru PNL, aici preşedintele de la Sectorul 6, Gabriel Mutu, urmând să anunţe săptămâna viitoare dacă doreşte să se implice în alegeri şi să candideze, că vom avea candidat comun pentru Sectorul 1, pentru Sectorul 2 şi vom discuta şi despre Capitală săptămâna viitoare”, a spus Gabriela Firea.