EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluiri despre „Oculta Mondială” și oamenii care conduc lumea din umbră: „Bill Gates face tot felul de șmecherii”

Gigi Becali a vorbit la Romania TV despre "Oculta Mondială" și despre cel mai bogat om al planetei, ai cărui urmași ar conduce lumea, din umbră.

26 dec. 2021, 21:18
EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluiri despre „Oculta Mondială” și oamenii care conduc lumea din umbră: „Bill Gates face tot felul de șmecherii”

Gigi Becali a vorbit în exclusivitate la Romania TV despre cel mai bogat om din lume, dar și despre marii bogătași ai țării și averea acestora din urmă.

Becali l-a menționat pe americanul John D. Rockefeller, despre care se spune că a fost unul dintre cei mai mari antreprenori din industria petrolului. Acesta a pus bazele companiei petroliere Standard Oil Company și care a devenit primul mare trust de afaceri din SUA.

EXCLUSIV Gigi Becali nu mai are palatul. De ce vrea să renunțe la avere: „Păi dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății?!”

„Cel mai bogat om e ăsta Rockefeller. El a avut 5 băieți i-a trimis în tot occidentul, unul în Germania, Spania, în Franța, în Italia, în America – ca să conducă lumea. De ce i-a trimis în fiecare capitală a lumii? De atunci. Dacă de-atunci … mii de mii de miliarde. A trăit 103 ani. Nu mai trăiește acuma, a murit. Avea avion și apărea la spital, 20-30 de doctori, îi făceau operație, îi băgau o inimă, mai luau un ficat mai băgau un ficat: șapte inimi, șapte ficați. A trăit 103 ani .

Ce-a făcut? Unde este acuma? Îți spun eu unde este: unde este plânsul și scrâșnirea dinților, că doar n-o fi cu Lazăr. E cu Lazăr? – sau cu bogatul nemilostiv? Ai vrut să comanzi lumea! Păi tu vrei să comanzi lumea? Păi lasă-te în numele lui Christos” a menționat cu vehemență Becali.

Gigi Becali: „În România sunt oameni bogați, dar e mizilic pe lângă Bill Gates”

Gigi Becali a fost întrebat dacă există oameni bogați în România și dacă aceste persoane sunt cele care conduc România. Latifundiarul din Pipera a declarat că toți bogații României nu au averea lui Bill Gates pe care îl învinuiește că ar fi avid după bani.

EXCLUSIV Gigi Becali face previziuni de Crăciun despre războaiele de la granițele României: „Vor fi, dar să nu ne temem. Nu Putin comandă, ci ăia care au miliardele”

„În România sunt oameni bogați, dar e mizilic pe lângă, de exemplu, am înțeles că toți bogații României au cam 30 de miliarde am înțeles. Păi dacă toți bogații României au de 5 ori mai puțin decât unul? al Americii, care ăla nu e foarte bogat? Bill Gates, că ăla are 150 miliarde și el are de 6 ori, noi toți nici nu avem cât el. Sutele de oameni, toată România asta, îți dai seama?

Atunci ești cel mai bogat când nu mai ai nevoie. Nu mai vreau! Nu înseamnă că sunt cel mai bogat?  Ăla Bil Gates mai vrea, văd. Face vaccin, face tot felul de șmecherii, el nu e cel mai bogat, el ar mai vrea și nu-i cel mai bogat”, a menționat Becali.