EXCLUSIV Gigi Becali nu mai are palatul. De ce vrea să renunțe la avere: „Păi dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății?!”

Gigi Becali a dezvăluit la Romania TV că nu mai deține palatul și că nu îl mai interesează bogățiile. Afaceristul a menționat și ce se va întâmpla cu clubul Steaua.

26 dec. 2021, 20:29
EXCLUSIV Gigi Becali nu mai are palatul. De ce vrea să renunțe la avere: „Păi dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății?!”

Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate la Romania TV că palatul în care locuiește nu mai este al lui, ci l-a pus pe numele fiicelor sale. Afaceristul a menționat că nu mai este interesat de treburile lumești și se gândește serios să ia calea celor sfinte.

EXCLUSIV Gigi Becali face premoniții de Crăciun despre războaiele de la granițele României: „Vor fi, dar să nu ne temem. Nu Putin comandă, ci ăia care au miliardele”

Becali a precizat că se va ocupa în continuare de clubul Steaua și de Arcom, însă situația afacerilor mai mici pe care le deține este incertă.

„Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și ziceam: cum să-mi aduc aminte de moarte. O să ziceți „Bă, ăsta e nebun!”. Da, dar e mama înțelepciunii, Eu în fiecare zi numai mă gândesc la moarte și dacă mă gândesc la moarte nu mai mă interesează să fac. Păi dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății. Pentru ce să mă gândesc la toate nemuririle dacă mor? Că că el vrăjmașul, cea mai mare șmecherie a lui este grija de multe, ca să-ți împrăștie mintea. Dacă el îți împrăștie mintea de multe … eu de-aia le vând și nu mai am treabă și le dau toate, la copii.

Țin Steaua, Arcomul, două care sunt mari, celelalte nu mă mai interesează lucruri mici. Palatul e la fete, le-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e vrăjmașul, împrăștie mintea, când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo eu vreau la Christos să am mintea.”, a declarat afaceristul, Gigi Becali.

Gigi Becali, anunţ radical despre FCSB. „Eu bani nu mai risc deloc. Vând tot, tot ce e de vânzare vând imediat!”

Gigi Becali, anunţ radical despre FCSB. Patronul clubului din Berceni a declarat că este dezamăgit după remiza echipei cu Sepsi, scor 0-0, care lasă FCSB la zece puncte în spatele liderului CFR Cluj.

„Eu dacă nu pot să fac faţă în cupele europene mă las de fotbal! Eu nu vreau să bag banii familiei în cupele europene, că nu sunt idiot. Luaţi voi, mă, banii şi jucaţi-vă! Nu, că nu sunt idiot şi nici arab! Cum să dai banii tăi la nişte jucători care bagă mingea în poartă? Şi pentru că nu sunt cretin, faptul că ne-a dominat Sepsi, înseamnă că în cupele europene nu pot să fac faţă şi nu pot să fac bani. Nu mă las de fotbal, dar va fi un altfel de strategie.

Gigi Becali a cumpărat o pensiune şi o bisericuţă în Bucovina. Câți bani a investit patronul de la FCSB

Eu bani nu mai risc deloc! Am vorbit cu Budescu şi i-am spus „bă, spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem!”. O să discutăm şi cu Keşeru, ca să încheiem cu el. Şi o să jucăm cu jucătorii ăia, locul 5, 7, 9, 10 , ce o vrea Dumnezeu! Cum să te baţi în Europa dacă te bate Sepsi? Pe noi Sepsi ne-a bătut aseară, nu am făcut egal, că trebuia să fie 3 la 0! Nu vreau să mă cert cu Budescu. Clar nu o să mai joace la noi. Dar este un salariu mare. Vreau să restrâng. Am luat banii pe Man şi Moruţan, mai pot să trăiesc doi ani. Dar, la revedere, eu bani de la mine din buzunar nu mai bag! Vând tot, tot ce e de vânzare vând imediat!”, a spus Gigi Becali la Pro X.

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Sepsi, în etapa a 20-a a Ligii 1, ultima din 2021. FCSB termină anul pe locul 2, la zece puncte de liderul CFR Cluj.