EXCLUSIV Gigi Becali, indignat de cârcotaşii care critică nunta lui George Simion: „Spun că să se sesizeze procurorii. Ce să facă procurorii, să vină să mă aresteze pe mine că îi dau brânză omului din dragoste?”

Gigi Becali a fost marele absent de la nunta lui George Simion. De când L-a găsit pe Dumnezeu, latifundiarul nu mai participă la evenimente care presupun distracţie. Pe Simion l-a ajutat cu două tone de brânză pentru nuntă şi spune că a făcut-o din dragoste, nu din alt motiv.

27 aug. 2022, 17:51
EXCLUSIV Gigi Becali, indignat de cârcotaşii care critică nunta lui George Simion: „Spun că să se sesizeze procurorii. Ce să facă procurorii, să vină să mă aresteze pe mine că îi dau brânză omului din dragoste?”

George Simion i-a intrat la suflet lui Gigi Becali. Latifundiarul este de părere că Simion este exact politicanul de care România are nevoie, un patriot desăvârşit.

Motivul real pentru care Gigi Becali i-a dăruit lui George Simion 2.000 kg brânză

Îl simpatizează, crede că România va fi pe mâini bune dacă va fi condusă de el, dar, totodată, ţine să precizeze că el face referire la „Simion cel de acum, nu la cel care, la un moment dat, ar putea fi îmbătat de putere„.

Eu nu mai merg la nunţi, botezuri. Nu am văzut deloc nunta, unde sunt eu acum nu am TV, nici nu pot să vă spun unde sunt că după aia veniţi după mine. 

La noi, la români, câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia. Se-ntreabă unii că de unde are bani, că de ce face, că eu nu pot să fac. Face omul legal, ce te interesează? Că e prea multă lume, că să se sesizeze procurorii. Ce să facă procurorii, să mă aresteze pe mine care îi dau brânză omului din dragoste?

Citeste si EXCLUSIV Gigi Becali îi recomandă lui George Simion să nu pună manele la nuntă: „Sunt primitive şi enervante, e o muzică ordinară”. VIDEO

Eu ce am făcut, am făcut din dragoste, nu din alt motiv. Eu nu am nevoie de nimeni, ce nevoie am eu de George Simion? Mi-a plăcut de el că e altfel de om, altfel nu am eu nevoie de el.

Contează să ai înalţi ierarhi care să oficieze cununia pentru că acest lucru nu prea se permite. Ştiu că Patriarhul nu le permite„, a declarat Gigi Becali la România TV.

Urări cu substrat biblic pentru tinerii însurăţei

Totodată, el le-a făcut tinerilor însurăţei urări cu substrat biblic.

Ilincăi îi urez să fie binecuvântată ca Sara, să se înmulţească ca Raşela şi să aibă binecuvântarea Domnului ca Rebeca, trei femei biblice. Lui George îi urez să facă copii mulţi şi să aibă succes în politică. 

Dar dacă vreodată pe Simion îl va îmbăta puterea, sa nu imi reproşaţi mie. Eu spun de George Simion ăsta de acum, peste 5-7-10 ani să nu-mi scoateţi mie ochii dacă pe el o să-l îmbete puterea„, a ţinut să sublinieze latifundiarul din Pipera.

Citeste si Nuntașii îl vor pe George Simion preşedinte. I-au cerut să candideze chiar în mijlocul nunţii: „Candidează, George, la prezidențiale”