Gigi Becali a cumpărat o pensiune şi o bisericuţă în Bucovina. Câți bani a investit patronul de la FCSB

Gigi Becali a devenit proprietarul unei pensiuni și al unei bisericuțe din Bucovina. Este vorba de proprietăți care au aparținut unui sucevean, Dumitru Ciobanu, pe care acesta le-a ridicat în satul Sunători, comuna Dorna Arini (judeţul Suceava), în urmă cu aproape 15 ani.

15 dec. 2021, 09:17

Gigi Becali a cumpărat o pensiune şi o bisericuţă în Bucovina. Tranzacția s-ar fi realizat la prețul de aproximativ 180.000 de euro și ar fi avut loc în vara acestui an, scrie Monitorul de Suceava.

Gigi Becali a cumpărat o pensiune şi o bisericuţă în Bucovina

Pensiunea care se numea „Sunători” a fost dezafectată, iar în aceasta sunt cazate măicuțe. Ar fi vorba de două măicuțe care au grijă de tot ceea ce este acolo, respectiv pensiune, bisericuță și curtea comună. Biserica ține de satul Ortoaia, iar slujbele se țin o dată la două săptămâni, când acolo ajunge un preot.

Iată când se va călugări Gigi Becali. Acesta este momentul în care latifundiarul va începe noua viață: „E marele meu vis!”

Gigi Becali este legat de Bucovina şi prin prisma relației apropiate pe care latifundiarul din Pipera a avut-o cu ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, până anul trecut. În afara faptului că a ajutat financiar mai multe biserici din județ, Gigi Becali a contribuit și la ridicarea unor case pentru oamenii din Arbore, afectați de inundațiile devastatoare din 2006.

Gigi Becali a construit o mănăstire în Vâlcea şi vrea să se retragă definitiv acolo

Anul acesta, Gigi Becali și-a construit un colț de rai în localitatea Pătrunsa din județul Vâlcea, lângă mănăstirea din zonă. PAtronul celor de la FCSB și-a cumparăt și o turmă de oi și ar vrea ca ultimii ani din viață să-i petreacă în acele locuri.