EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacţie după ce a rămas fără permis. Patronul FCSB contrazice poliţia

Gigi Becali a rămas fără permis în a doua zi de Paşte pe DN7, în judeţul Argeş. El a fost surprins de radar în timp ce circula cu 106 km la oră în localitatea Drăganu şi a primit şi o amendă de 1.305 lei.

03 mai 2021, 17:32
EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacţie după ce a rămas fără permis. Patronul FCSB contrazice poliţia

La scurt timp după ce a fost oprit de poliţie, Gigi Becali a intrat în direct la România TV, unde a vorbit despre întâmplarea de luni, când poliţiştii l-au lăsat fără permis. El a explicat că încă mai poate circula cu maşina, pentru că are dovadă din partea poliţiştilor.

N-am rămas fără permis, pentru că două săptămâni merg, după care voi câştiga în instanţă. Poliţistul nici n-a vrut să-mi arate filmarea. 3 km mai mult viteză. Era 100 şi cică eu aveam 103. Am zis arată-mi filmarea şi nu mi-au arătat. Băi, arată-mi filmarea, să văd filmarea, că dacă nu vrei o s-o arăţi la judecător. Să văd atunci dacă are, că eu nu cred ca are„, a spus Gigi Becali, la România TV.

„Eram pe autobandă, spre Piteşti, mergeam la mănăstire. Şi ei au stat la şmecehrie cum ar veni”, a mai spus Becali.

Citeşte şi EXCLUSIV De ce nu se vaccinează Gigi Becali: „Ştiu ce spun studiile, dar pe unii vaccinul îi atacă genetic. Pe unii. Poate sunt eu unul din ăia. Mi-e frică”

„În ziua de 03 mai a.c., pe DN 7, pe raza localității Draganu, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate.

Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”, a anunţat Poliţia Rutieră.

Întrebat cum şi-a petrecut Paştele, patrvnul FCSB a răspuns: „În biserică. La biserica dimineaţa, la prânz, noaptea la biserică. Acum am fost la înmormântare la un părinte duhovnic, care a murit”.

Citeşte şi Gigi Becali a fost lăsat fără permis pe Paşte în Argeş