EXCLUSIV De ce nu se vaccinează Gigi Becali: „Ştiu ce spun studiile, dar pe unii vaccinul îi atacă genetic. Pe unii. Poate sunt eu unul din ăia. Mi-e frică”

Gigi Becali este un antivaccinist convins, el având propriul tratament de combatere a infecţiei cu virusul SARS COV 2. Într-un interviu acordat Cristinei Şincai, latifundiarul a explicat de ce a ales să nu se vaccineze.

02 mai 2021, 22:44

De ce nu se vaccinează Gigi Becali. Gigi Becali a declarat, la România TV, că nu se vaccinează nici dacă i se pune pistolul la tâmplă, pentru că s-a apropiat de Hristos şi nu mai are nevoie de nimic altceva.

Vaccinul nu îl fac nici dacă acuma vine unul aici cu serul și aici unul cu pistolul și zice: băi eu acum o să apăs pe trăgaci: Apasă, mă, pe trăgaci, nu îmi pune niciun vaccin mie, mă! Dacă am trăit până la vârsta asta și acuma m-am apropiat de Hristos, pentru ce eu să pierd eu viața mea?

Păi o să spuneți, stai, domle, că n-are nicio legătură. Păi are legătură științifică, că e științific aici… aaa, bate câmpii Becali. Nu bate câmpii Becali„, spune latifundiarul.

Citeste si Gigi Becali atacă USR-PLUS şi îl apără pe Iohannis: „Au mentalitate de satanişti. Iohannis nu se bagă să dea puşcării”. Ce spune de Nicuşor Dan, Cîţu sau Băsescu

De ce nu se vaccinează Gigi Becali: „Nu vreau, mi-e frică”

Becali subliniază faptul că ştie că există studii care atestă singuranţa vaccinului, dar, cu toate astea, se teme să nu se încadreze în acel procent mic al excepţiilor.

Eu spun ce spun oamenii de știință. Păi el e ARN intră în genom, intră în genă, te modifică genetic. Adică, cu alte cuvinte, eu de unde știu că iubesc, vrei să nu mai iubesc? Să devin animal? Bă, tată, nu la toată lumea, dar pe unii îi atacă genetic. Pe unii. Poate sunt eu unul din ăia pe care-l atacă genetic. Nu vreau, mi-e frică„, declară omul de afaceri.

Citeste si EXCLUSIV Tratamentul anti-covid al lui Gigi Becali, refuzat de Vlad Voiculescu: Nu a vrut să-l primească. A stat vreo 5-6 luni în vamă

„Haideți să trecem peste că e un subiect delicat. Oamenii or să ne acuze că nu suntem pro-vaccinare”, intervine Cristina Şincai.

Becali mai spune că el nu face campanie împotriva vaccinării, dar că, personal, alege să nu se vaccineze din motivele de mai sus.

Fiecare face ce vrea, păi nu? Eu nu le spun la oameni să nu facă. M-ai întrebat dacă fac și eu am spus așa: Aici vaccinul și aici pistolul. Trage glonț, nu mă vaccinez, ce am făcut eu rău în asta? Am făcut eu campanie împotriva vaccinării? Am spus ce fac eu„, încheie Gigi Becali.


loading...