EXCLUSIV Gigi Becali răspunde acuzaţiilor lui Talpan cum că i-ar fi sabotat maşina: „Păi dacă îmi fac toţi nebunii de la balamuc plângere, eu pierd vremea?”

Colonelul de justiţie Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a dezvăluit luni că a avut o surpriză neplăcută când a descoperit că i-au fost furate prezoanele de la maşină.

17 oct. 2023, 22:59
EXCLUSIV Gigi Becali răspunde acuzaţiilor lui Talpan cum că i-ar fi sabotat maşina: „Păi dacă îmi fac toţi nebunii de la balamuc plângere, eu pierd vremea?”

Florin Talpan susţine că totul se putea termina cu o tragedie, având în vedere că a observat dispariţia prezoanelor chiar în timp ce se afla la volan, astfel că ar fi putut produce un accident grav, chiar mortal, dacă nu ar fi fost foarte atent.

„Mă simt în pericol. Mi-au spart luneta, geamurile la mașină de nu știu câte ori. Nu se poate așa ceva. Eu nu mai folosesc mașina personală decât foarte rar din această cauză.

Familia mea reacționează cu mare teamă și cu frică, nu este posibil să se întâmple lucrul acesta. Am ajuns în România să fim amenințați că ne facem treaba? Să ne fie frică să mergem pe stradă?”, declara Florin Talpan, conform Fanatik.

În trecut, Florin Talpan a vorbit și despre atacurile lansate la adresa sa de Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF care are o relație apropiată cu Gigi Becali. Juristul CSA Steaua a transmis că reacțiile fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal au venit din cauza lui Gigi Becali.

„Mă atacă domnul Dragomir, domnul Becali şi au început să mă ameninţe cu moartea fel de fel de persoane. Sunt urmărit şi m-au ameninţat cu moartea. Totul din cauza lui Gigi Becali şi a domnului Dragomir”, a mai spus Florin Talpan, potrivit sursei citate.

Pentru a se apăra de acuzaţiile lui Talpan, patronul FCSB Gigi Becali a intervenit în direct în emisiunea lui Victor Ciutacu de marţi, amuzându-se copios pe seama spuselor juristului Stelei, alături de moderator şi de invitaţi.

Citeşte şi: Câte mii de dolari costă pe oră antrenamentul de tenis cu Patrick Mouratoglou?! E cel mai scump instructor din lume! Cu prețurile astea efectiv a jefuit-o pe Simona Halep!

„Acuma, noi radem, dar trebuie sa si plangem, pentru ca omul asta reprezinta MApN, e juristul MApN. Uite ce a facut el. Mi-a facut el nu stiu ce plangere si CAB a zis sa ii dau 30.000 de euro. El a executat, eu am facut apel la ICCJ si ICCJ a zis ca trebuie sa dau numai 5.000. Si dupa aia el a executat si aia 5.000, in loc sa dea inapoi 25.000.

Si mi-a luat inca 5.000. Lasa asta, ca eu l-am dat in judecata ca sa scap de el. N-am terminat cu procesele, mai dureaza vreo 4-5 ani. Asta cu eliminatul nu are rost nici sa vorbim, nici nu ma duc la militie. Sunt 20 de milioane de oameni, pai daca dau astia maine drumul la toti nebunii de la balamuc si toti imi fac cate o plangere la parchet, eu ma duc sa pierd vremea?

El nu e nebun, e chiar de legat. El o sa faca inca un proces acum, ca l-am calomniat la Ciutacu in emisiune si cineva i-a spart vreun geam sau a luat vreun drog, ca s-a suparat prea tare. De nu te-o da si pe tine in judecata, ca de ce m-ai sunat pe mine.

Sa va zic ceva, sa radeti. A fost cineva la casa lui din Botosani. El are casa cu etaj, dar nu are scara, sa urci la etaj pe dinauntru. Are scara-scara, de lemn, pe afara, are gaura prin tavan.

Acum trebuie sa fac inca un proces, ca am unu de executare pe 25.000, dar acum imi mai trebuie un proces pentru ceilalti 5.000. Eu am un cont unde bag bani si platesc numai de acolo. Si am bagat 100.000 si cand sa platesc, mi-a zis banca ca mi-a blocat Talpan contul. Si eu zic „cum, domne, ca el are sa-mi dea 25.000″. Si cica nu, ca eu am sa-i dau 5.000.

Radem, dar omul asta nu are ce cauta in institutiile statului, ca ne batem joc de statul asta.”, a spus, râzând în hohote, Gigi Becali.

Citeşte şi: Cât va sta Dănuţ Lupu în închisoare. Fostul internaţional român nu va beneficia de regim deschis