Horoscop dragoste 2022. Cele trei zodii norocoase din horoscopul chinezesc care vor întâlni iubirea anul acesta

Zodiacul chinezesc, spre deosebire de cel european, corespunde unei perioade de aproximativ un an. Zodiile în zodiacul chinezesc încep odată cu Anul Nou chinezesc. Anul Nou începe la a doua Lună Nouă după solstițiul de iarnă.

02 ian. 2022, 14:38
Horoscop dragoste 2022. Cele trei zodii norocoase din horoscopul chinezesc care vor întâlni iubirea anul acesta

Horoscop dragoste 2022. Anul nou chinezesc este benefic sectorului sentimental în cazul a trei semne zodiacale: Şobolan, Iepure şi Maimuţă. Concret, nativii aparţinând acestor zodii au şansa fie să-şi întâlnească marea dragoste, fie, dacă deja se află într-o relaţie, să treacă la nivelul următor – logodnă sau căsătorie. Există şi o a treia situaţie în care se pot afla norocoşii acestor zodii – cei ale căror relaţii au „scârţâit” în ultima perioadă să reuşească să depăşească obstacolele care li se ridică în cale şi să-şi reinventeze relaţia de cuplu.

Horoscop dragoste 2022

Șobolanul (cei născuţi în anii 1960, 1972, 1984, 1996)

Ești  tolerant și amabil, astfel că îi vei acorda prioritate persoanei iubite, chiar dacă este ușor temperamentală sau nu vă înțelegeți mereu. Faptul că ești extrem de empatic te ajută să înţelegi persoana iubită foarte bine, potrivit cancan.ro

În anul Bivolului, Şobolanul va putea avea o stabilitate emoțională mai mare, va fi mai sigur pe el şi mai echilibrat, reuşind să-şi pună în practică ideile. Este un an propice pentru a avea copii, fie că îi procreează, fie că îi adoptă.

Septembrie va fi o lună bună pentru ca „Șobolanul” să se bucure de relațiile amoroase și de cucerire.

Citeste si Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Ce zodii se află sub o stea norocoasă. Atenţie, Luna Neagră şi karma pândesc la fiecare colţ

Iepurele (cei născuţi în anii 1963, 1975, 1987, 1999)

Anul 2022 va aduce zile senine și pline de magie celor aflați într-o relație, iar celor singuri este posibil să le scoată în cale sufletul-pereche.

Iepurele nu trebuie să se îngrijoreze dacă anul nu începe foarte bine pentru el, orice confuzie în aspectele sentimentale este doar efectul tranziției dintre Șobolan și Bivol.

Din martie, lucrurile încep să se aşeze pentru aceşti nativi, care vor învăța să evite oamenii toxici și să îi aleagă pe cei în a căror companie se simt extraordinar. Perioada prielnică sectorului amoros începe în iunie datorită Calului, care va aduce multă energie, vești bune și satisfacție.

Maimuța (cei născuţi în anii 1968, 1980, 1992, 2004)

Dacă te îndrăgostești cu adevărat de cineva, vei încerca prin toate mijloacele să îi câștigi inima, astfel încât să te bucuri de o viață amoroasă fericită.

Este esenţial ca nativii din acest semn zodiacal să-şi decidă prioritățile: familie, carieră, sănătate sau bunăstare economică. Vor fi foarte solicitaţi în toate aceste sectoare de viaţă, astfel încât vor trebui să decidă în ce zonă îşi canalizează cea mai mare energie.

2022 este anul în care vor trebui să se îngrijească mai mult de sănătate, dar şi de viaţa amoroasă.

Citeste si Horoscop karmic 2022. Adio sărăcie pentru zodiile de pământ. Cine face nuntă, cine îşi schimbă jobul, cine călătoreşte