EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie 2022. Parcursul malefic al Soarelui ne determină să alegem răul în detrimentul binelui. Leii intră în posesia unor informaţii preţioase, Balanţele îşi atrag antipatia celor din jur. VIDEO

În următoarele treizeci de zile, Soarele va avea un parcurs malefic, ne va fi foarte uşor să alegem influenţa sa negativă, dar mai există şanse să alegem şi posibilităţile benefice.

14 feb. 2022, 13:02
EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie 2022. Parcursul malefic al Soarelui ne determină să alegem răul în detrimentul binelui. Leii intră în posesia unor informaţii preţioase, Balanţele îşi atrag antipatia celor din jur. VIDEO

Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie 2022. Ce sectoare de viaţă sunt influenţate în bine sau în rău, aflăm de la astrologul România TV, Adi Bunea.

Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie 2022 BERBEC

Dacă te preocupă foarte mult forma ta fizică sau îţi menţii starea de sănătate în parametri normali, partenerul de viaţă te va aprecia foarte mult pentru eforturile pe care le depui. Te poţi confrunta cu conflicte de autoritate în cadrul căminului, starea de tensiune fiind alimentată de un membru al familiei.

Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie 2022 TAUR

Vei beneficia de unele câştiguri neaşteptate din alte surse decât munca ta, dar aceste beneficii vor ajunge la tine pentru ca tu, la rândul tău, să ajuţi pe cineva care are cu adevărat nevoie şi să nu ţii totul pentru tine. În schimb, poţi primi o veste legată de o decizie nefavorabilă pentru tine luată de şefii de la locul de muncă.

Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie 2022 GEMENI

Unele circumstanţe favorabile de la locul tău de muncă îţi oferă oportunitatea să pleci într-o scurtă vacanţă împreună cu partenerul de cuplu şi sunt mari şanse să vă simţiţi bine. Într-un alt cadru, lipsa totală a unui sprijin esenţial din partea unor persoane pe care te bazai îţi poate aduce pierderi financiare semnificative.

Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie 2022 RAC

În contul unor fapte bune din trecutul tău acum beneficiezi de circumstanţe favorabile şi primeşti sprijin din partea unor persoane pentru rezolvarea problemelor unui membru al familiei. Totuşi, dacă te eschivezi din faţa unei oportunităţi de progres în viaţă din cauza riscurilor, poţi avea probleme de sănătate.

Citeste si Horoscop Maria Sârbu 14-20 februarie. Zodia care va suferi de Ziua Îndrăgostiţilor 2022

Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie 2022 LEU

Dacă te afli într-o deplasare de plăcere, în ţară sau în străinătate, poţi afla o informaţie preţioasă, care te poate ajuta să progresezi în viaţă în viitorul apropiat. Totuşi, datoriile financiare cam mari îţi pot face viaţa mai grea, dar de fapt plăteşti pentru păcate din vieţile tale anterioare, când ai fost lacom şi avar.

Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie FECIOARĂ

Un ajutor material pe care-l primeşti de la un membru al familiei tale  te ajută să-ţi sporeşti câştigurile obţinute prin exploatarea muncii, inteligenţei şi talentului tău. În schimb, dacă ai dispute pe teme de autoritate cu partenerul de viaţă, activitatea profesională de la locul de muncă poate fi afectată.

Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie 2022 BALANŢĂ

Relaţia de bună înţelegere pe care o ai cu partenerul de cuplu plus o veste bună sau informaţie importantă te pot face să ai o stare bună de sănătate. Chiar şi aşa, poate veni termenul de plată pentru unele fapte rele din trecutul tău şi, aparent fără motiv, cei din jurul tău nu vor avea o părere prea bună despre tine.

Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie SCORPION

Fapte bune din trecut îţi aduc acum indirect recompense financiare, dar imediat vei fi solicitat să ajuţi material persoane apropiate care au nevoie şi poţi alege dacă eşti egoist sau nu. În schimb, dacă pleci într-o deplasare de plăcere în ţară sau în străinătate, nu vei fi deloc bine primit pe unde vei merge.

Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie SĂGETĂTOR

Poţi înregistra un progres în plan profesional în activitatea ta, trebuie doar să te bazezi pe intuiţie. În acelaşi timp, odihna şi o formă fizică bună te pot ajuta foarte mult în această ascensiune profesională. Totuşi, situaţia ta financiară se poate înrăutăţi din cauza datoriilor băneşti făcute de un alt membru al familiei.

Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie 2022 CAPRICORN

Toată lumea te apreciază şi te respectă ca urmare a reuşitelor pe care le-ai avut în cadrul căminului, realizări care nu ar fi fost posibile fără contribuţia fiecărui membru al familiei. În schimb dialogurile sau disputele cam aprinse pe care le ai cu partenerul de viaţă pot avea consecinţe nefavorabile pentru relaţie.

Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie 2022 VĂRSĂTOR

O decizie care se ia la locul tău de muncă poate avea efecte pozitive şi te poate ajuta să progresezi în viaţă şi să îţi împlineşti destinul. Cu toate acestea, faptele tale rele din trecut, când nu ai ajutat persoane aflate în dificultate, din punct de vedere material, deşi aveai posibilităţi, te aduc acum în impas financiar.

Citeste si Horoscop DRAGOSTE 14-20 februarie 2022. Ziua indragostilor este in fiecare zi pentru multe zodii

Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie 2022 PEŞTI

Prin intermediul unor persoane care te simpatizează şi te susţin, poţi acum recupera un bun de valoare sau o sumă importantă, poţi încasa despăgubiri sau datorii mai vechi. Totuşi, distracţia va fi ceva interzis pentru tine în următoarea perioadă din cauza unei probleme de sănătate care nu-ţi va da pace.

Astrologul România TV, Adrian Bunea, poate fi găsit pe pagina de Facebook AdiBun Astrolog.