Horoscop DRAGOSTE 14-20 februarie 2022. Ziua indragostilor este in fiecare zi pentru multe zodii

Acum este momentul perfect sa repari orice tine de emotionalul tau. Totul culmineaza cu intrarea Soarelui in ulitma zodie a ciclului de 12, Pestii cei iubitori. Ascultat-ti sufletul!

14 feb. 2022, 07:36
Horoscop DRAGOSTE 14-20 februarie 2022. Ziua indragostilor este in fiecare zi pentru multe zodii

Horoscop DRAGOSTE 14-20 februarie 2022. Intreaga saptamana sta sub semnul iubirii. Inca de luni, de Ziua Indragostitilor, seducatorii Venus si Marte se aliniaza si trimit mesaje senzuale, pasionale. Apoi, comunicatorul Mercur intra in sociabilul Varsator, pentru o si mai buna dezvoltare a relatiilor. Miercuri atmosfera romantica este intregita de Luna plina in Leu. Acum este momentul perfect sa repari orice tine de emotionalul tau. Totul culmineaza cu intrarea Soarelui in ulitma zodie a ciclului de 12, Pestii cei iubitori. Ascultat-ti sufletul!

Horoscopul iubirii februarie 2022. Zodiile care vor avea parte de cel mai frumos Valentine’s Day! Totul le merge de minune
Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Viata amoroasa este cat se poate de roz. Te apropii de partenerul de cuplu si incercati sa evadati mai des din cotitianul mohorat. Nu sunt excluse iesiri mai dese si chiar un weekend romantic. Daca esti singur, este indicat sa fii mai precaut. Nu te arunca in relatii pasagere obscure. Te poti pune in pericol.

Horoscopul dragostei Taur
Vrei sa schimbi ceva in relatia de cuplu. Iti prioritizezi actiunile, astfel incat sa petreci mai mult timp acasa si mai putin timp in alte parti. Daca esti singur, se anunta mai multe oportunitati de a-ti intalni jumatatea.

Horoscop dragoste Gemeni
Se anunta schimbari radicale in viata de cuplu. Incerci sa iesi din rutina si sa faci lucrurile mai spectaculoase, dar te simti foarte obosit. Daca esti singur, iti faci curaj sa-ti marturisesti sentimentele unei persoane din anturajul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop SAPTAMANAL 14-20 februarie 2022. Pe cine vrei in viata ta?

Iata horoscop saptamanal pentru 14-20 februarie 2022. Saptamana incepe sub puternica influenta a Lunii pline in Leu din 16 februarie. Unde mai punem ca vraja ei cuprinde deja si ziua Sfantului Valentin de luni. Mai avem si reintrarea lui Mercur in Varsator. Universul iti cere sa te concentrezi pe oamenii din viata ta. De cine ai cu adevarat nevoie langa tine?

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Aceasta saptamana contine influente ce se pot bate cap in cap. O parte din tine doreste sa se ascunda si retraga din lumea agitata din jurul tau. De aceea vei cauta momentele de solitudine si imprejurimile placute in care poti mentine un profil discret. Insa mai exista si influenta extrem de energica de la Marte care te va face sa vrei sa te implici alaturi de prieteni si grupuri intr-un mod dinamic. Poate vei prelua tu conducerea unui grup sau poate te vei dori intr-o competitie cu cineva. Mercur se pregateste sa intre in Varsator, deci mici greseli prostesti iti pot pune piedici. Rabdare, da?

Citește și: Horoscop Urania 29 ianuarie – 4 februarie 2022. Luna Nouă în Vărsător ne ajută să evoluăm spiritual şi să ne clarificăm aspecte importante din viaţa noastră

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Ta da! Soarele este inca in Varsator, fapt ce te imputerniceste. Iti atrage oameni spre tine dar si situatii favorabile. Te si re-energizeaza. Venus este in sectorul comunicarii pentru tine si astfel esti foarte diplomat si fermecator cand discuti cu altii. De aceea vei incepe sa observi cat de multa iubire se afla in lumea ta zilnica. Oamenii tin la tine si invers. Vei vedea imprejurimile cu mai mare apreciere. Este o influenta chiar minunata pentru tine! Fii atent la oricine ar putea actiona impotriva intereselor tale.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Arata-mi banii! Da, stii expresia din film iar saptamana va continua sa fie focusata pe fluxul de bani, pe a castiga si pe bunuri materiale. Nu doar ca te gandesti sa iti cresti veniturile, multi dintre voi veti face eforturi sa aveti grija mai bine de ce deja posedati. Te bucuri sa faci asta pentru ca urasti risipa si pretuiesti continuitatea si respectul pentru trecut. „Acestea sunt uneltele lui tata”. Cu ajutorul lui Marte vei fi efectiv plin ochi de energie. Vei simti asta. Fa exercitii fizice ca echilibrezi orice exces poate aparea. Este o saptamana excelenta si pentru distractie acasa, pentru redecorari sau pentru a cumpara ceva nou si frumos caminului tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.