EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 16-22 mai 2022. Karma îşi arată colţii. Mulţi nativi vor plăti pentru greşelile din trecut

Soarele trece de la un parcurs pozitiv la unul echilibrat pentru următoarele treizeci de zile. Ce sectoare de viaţă sunt influenţate în bine sau în rău pentru fiecare semn zodiacal, aflaţi în rândurile următoare de la astrologul România TV, Adi Bunea.

16 mai 2022, 14:57
EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 16-22 mai 2022. Karma îşi arată colţii. Mulţi nativi vor plăti pentru greşelile din trecut

Horoscop Adi Bunea 16-22 mai 2022 BERBEC

Câştigurile obţinute prin forţele tale proprii realizate prin muncă, prin materializarea inteligenţei sau a talentului tău pot înregistra o creştere dacă ai activităţi în care creativitatea are un rol primordial. În schimb, lumea te va cam evita din cauza unor zvonuri adevărate sau nu legate de partenerul tău de cuplu.

Horoscop Adi Bunea 16-22 mai 2022 TAUR

Datorită faptului că acasă îţi este recunoscută autoritatea în cadrul familiei pentru că rezolvi problemele administrative ale căminului, te vei bucura de o stare bună de sănătate. Cu toate acestea, este posibil să nu poţi profita de o ocazie de progres în viaţă din cauza pierderilor financiare care vin ca plată pentru zgârcenia ta din trecut.

Horoscop Adi Bunea 16-22 mai 2022 GEMENI

Urmare a karmei tale pozitive, adică a faptelor tale bune din vieţile tale anterioare, poţi afla acum unele informaţii importante care te pot ajuta în cadrul activităţii tale profesionale. Chiar şi aşa, poţi înregistra pierderi considerabile dacă vei fi preocupat prea mult de distracţii sau de alte plăceri ale vieţii.

Horoscop Adi Bunea 16-22 mai 2022 RAC

Poţi realiza un salt în carieră, poţi fi avansat într-o poziţie de conducere. Susţinerea şi aprecierea de care te bucuri se pot materializa astfel în viitorul apropiat. Pe de altă parte, relaţia de cuplu poate fi afectată de un membru al familiei care vă dezbină şi vă face să vă duşmăniţi unul pe celălalt.

Citeste si Horoscop Camelia Pătrăşcanu 16-22 mai 2022: Zodia care va face o grămadă de bani săptămâna aceasta

Horoscop Adi Bunea 16-22 mai LEU

Vei avea parte numai de apreciere şi toată lumea te va respecta ca urmare a faptului că ai profitat de o ocazie de progres în viaţă care ţi s-a oferit şi ţi-ai pus în valoare puternica ta personalitate. În schimb, faptele tale rele din trecut îţi aduc acum dificultăţi în activitatea ta profesională sau probleme de comunicare.

Horoscop Adi Bunea 16-22 mai 2022 FECIOARĂ

Te vei bucura de o conjunctură favorabilă şi poţi înregistra un important progres într-un anumit sector de viaţă. Susţinerea financiară din partea unor apropiaţi va fi esenţială. Totuşi, este posibil să nu ai momente prea bune în cadrul unei deplasări turistice din cauza faptului că nu vei fi bine primit şi vei rămâne şi cu datorii.

Horoscop Adi Bunea 16-22 mai BALANŢĂ

Este probabil să înregistrezi o creştere a câştigurilor rezultate din alte surse decât munca ta, iar un succes în plan profesional te poate apropia indirect de aceste profituri. Şi partenerul de viaţă te poate susţine în această direcţie. Totuşi este posibil să nu poţi progresa într-un alt sector de viaţă din cauza unui membru al familiei care te va trage înapoi.

Horoscop Adi Bunea săptămâna 16-22 mai SCORPION

Creşterea simpatiei şi aprecierii din partea cunoscuţilor te apropie şi mai mult de partenerul de viaţă, care va avea mai multă încredere în tine. Pe de altă parte, vei primi o veste rea despre o sumă de bani care nu va mai ajunge la tine, dar de fapt karma ta negativă vine cu plata pentru actele tale de avariţie.

Horoscop Adi Bunea 16-22 mai 2022 SĂGETĂTOR

Va trebui să faci o alegere importantă dacă vei ajuta sau nu pe cineva aflat în nevoie, iar totul se va întâmpla la o petrecere sau în cadrul unei excursii în care vei merge. Cu toate acestea, dacă nu vei reuşi să găseşti echilibrul corect între relaţia de cuplu şi activitatea ta profesională, veniturile tale pot fi afectate.

Horoscop Adi Bunea 16-22 mai 2022 CAPRICORN

Plăcerile şi pasiunile intră în centrul atenţiei tale. Astfel, te poţi simţi foarte bine acasă sau în timpul unor ieşiri în oraş, în care vei fi însoţit de membrii familiei tale. Pe de altă parte, starea ta de sănătate se poate înrăutăţi din cauză că lumea te cam evită şi nimeni nu te va ajuta la nevoie, dar, de fapt, plăteşti pentru faptele tale rele din trecut.

Citeste si Zodiac CHINEZESC saptamana 16-22 mai 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Horoscop Adi Bunea 16-22 mai 2022 VĂRSĂTOR

Cu susţinerea partenerului de viaţă poţi rezolva probleme ale unui alt membru al familiei sau cele ale casei. Dar va trebui să faci multe drumuri scurte pentru a obţine unele documente sau aprobări. Cu toate acestea, din cauza karmei tale negative, nu vei putea valorifica unele oportunităţi de progres în viaţă.

Horoscop Adi Bunea 16-22 mai 2022 PEŞTI

Poţi afla informaţii destul de importante pentru parcursul tău de destin. Astfel, dacă în trecut ai ajutat material persoane aflate în dificultate, acum poţi beneficia de creşterea veniturilor rezultate din munca ta. Chiar şi aşa poţi avea un eşec profesional ca urmare a lipsei de concentrare cauzată de problemel financiare din familie.

Astrologul România TV, Adrian Bunea, poate fi găsit pe pagina de Facebook AdiBun Astrolog.