EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 7-13 martie 2022. Relaţiile nativilor din anumite zodii cu partenerii de viaţă se fragilizează şi pot lua decizii greşite

În următoarele trei săptămâni, planeta Mercur va avea un tranzit favorabil. Ce sectoare de viaţă sunt înfluenţate mai mult în bine, dar într-o mică măsură şi în rău, în funcţie de alegerea fiecăruia dintre noi, aflaţi în rândurile următoare de la astrologul România TV, Adi Bunea.

07 mart. 2022, 11:24
EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 7-13 martie 2022. Relaţiile nativilor din anumite zodii cu partenerii de viaţă se fragilizează şi pot lua decizii greşite

Horoscop Adi Bunea 7-13 martie 2022 BERBEC

Casa și viața de familie merg bine datorită bunelor rezultate obţinute în plan profesional la locul tău de muncă, la care se adaugă şi alte beneficii materiale dobândite recent. Totuşi, din cauză că nu eşti prea bine văzut din cauza problemelor cu partenerul de viaţă, poţi lua unele decizii greşite privind împlinirea destinului tău.

Horoscop Adi Bunea 7-13 martie 2022 TAUR

Poţi primi o veste bună în legătură cu un sprijin de care beneficiezi din partea unor cunoscuţi care te simpatizează, iar acest ajutor pe care-l primeşti se datorează şi partenerului de cuplu. În schimb, nu poţi dobândi o sumă sau un bun de valoare din cauza unor decizii personale eronate sau a unor fapte greşite din trecut.

Horoscop Adi Bunea 7-13 martie GEMENI

Câştigurile rezultate din munca ta pot înregistra o creştere, dar totul este o consecinţă indirectă a faptelor tale bune din trecut, când ai acordat un ajutor material unei persoane aflate în dificultate. Cu toate acestea, nu te vei înţelege prea bine cu partenerul de viaţă dacă te vei distra şi simţi bine în absenţa lui.

Citeşte şi Horoscop Pavel Globa. Zodiile care vor avea noroc chior în martie

Horoscop Adi Bunea 7-13 martie RAC

Te bucuri de o stare bună de sănătate şi totul se datorează unor momente bune pe care le-ai avut de curând când ai reuşit să te distrezi şi să te relaxezi. Chiar şi aşa, faptele rele din trecutul tău vor veni la plată şi astfel toţi membrii familiei vor avea ceva de împărţit cu tine şi nici cu partenerul de viaţă nu vei avea linişte.

Horoscop Adi Bunea 7-13 martie 2022 LEU

Karma ta pozitivă sau fapte bune din vieţile tale anterioare îţi aduc acum conjuncturi favorabile acasă unde te vei înţelege foarte bine cu toţi membrii familiei. În schimb, din cauza unor încurcături în departamentul în care lucrezi şi al unor fapte rele din trecut, nu vei putea să te distrezi, deşi îţi doreşti foarte mult.

Horoscop Adi Bunea 7-13 martie 2022 FECIOARĂ

În contul unor fapte bune din trecutul tău, vei avea parte de conjuncturi favorabile în activitatea de la locul tău de muncă, unde prin dialog poţi înregistra un mic, dar important salt. Totuşi, acasă te vei confrunta cu probleme administrative dacă te vei distra în loc să rezolvi problemele restante ale căminului.

Horoscop săptămânal Adi Bunea 7-13 martie BALANȚĂ

Toată lumea te apreciază şi chiar te invidiază pentru excursia reuşită pe care ai făcut-o recent sau pentru petrecerea reuşită pe care ai găzduit-o. Chiar şi aşa poţi primi o veste nu prea favorabilă legată de străinătate sau de un membru al familiei sau ceva legat de starea ta de sănătate, dar nu prea grav.

Horoscop Adi Bunea 7-13 martie 2022 SCORPION

Străinătatea sau studiile reprezintă capitole cărora le vei acorda mai multă atenţie, iar o reuşită într-unul din aceste domenii vine din ajutorul pe care-l primeşti de la un membru al familiei. În schimb, bugetul tău poate fi afectat de împrumuturi cărora nu le faci faţă dar, de fapt, au o karmă negativă în plan material.

Horoscop Adi Bunea pentru săptămâna 7-13 martie 2022 SĂGETĂTOR

Datorită unor conjuncturi favorabile, un obiect de valoare sau o sumă considerabilă pot intra în posesia ta. Este necesar doar să obţii anumite documente. Totuşi, din cauza supărărilor generate de prolemele financiare pe care le ai în activitatea ta profesională, starea ta de sănătate se poate îmbunătăţi.

Citeste si Horoscop martie. Cele trei zodii care pot cheltui neliminat, pică bani din cer pentru ele

Horoscop săptămânal Adi Bunea 7-13 martie CAPRICORN

Rezultatele obţinute în activitatea ta profesională şi creşterea veniturilor obţinute din munca ta îl fac pe partenerul de viaţă să se apropie şi mai mult de tine. Cu toate acestea, restanţe karmice pot veni acum în actualitate. Vei avea un puternic sentiment de însingurare sau poţi avea unele probleme de sănătate.

Horoscop Adi Bunea 7-13 martie 2022 VĂRSĂTOR

Vei avea ocazia să faci lucruri bune şi să ajuţi persoane aflate în dificultate. Este doar o probă a destinului prin care se va vedea dacă eşti egoist sau nu. Iar în viitor, pentru faptele tale, vei fi răsplătit sau vei plăti. Chiar şi aşa, poţi avea dificultăţi în activitatea ta profesională dacă te vei distra peste limită.

Horoscop Adi Bunea 7-13 martie 2022 PEȘTI

Ai o perioadă favorabilă ca să faci lucrurile care-ţi fac plăcere, dar pentru a te simţi cu adevărat bine, trebuie îndeplinite anumite condiţii. Astfel, dacă în trecut nu te-ai eschivat din faţa încercărilor vieţii, acum vei avea ocazia să te distrezi şi să te simţi bine. Totuşi, nu vei fi apreciat pentru rezultatele pe care le ai în plan profesional.

Astrologul România TV, Adrian Bunea, poate fi găsit pe pagina de Facebook AdiBun Astrolog.