Horoscop Pavel Globa. Zodiile care vor avea noroc chior în martie

Viața se va întoarce cu susul în jos până la sfârşitul lunii, dar astrologul Pavel Globa a găsit trei semne ale zodiacului care vor avea noroc în martie.

05 mart. 2022, 20:32
Horoscop Pavel Globa. Zodiile care vor avea noroc chior în martie

Horoscop Pavel Globa. Astrologii cred că primăvara va aduce schimbări pozitive globale în viaţa unor semne zodiacale.  Așadar, sunt trei semne ale horoscopului care vor experimenta momente de cotitură în luna martie a acestui an. Cunoscutul astrolog rus Pavel Globa a vorbit despre astfel de reprezentanții favorizaţi ai cercului stelar.

Horoscop Pavel Globa: Cele cinci zodii peste care dă norocul în primăvara anului 2022

În prima linie din lista norocoșilor se aflau Berbecul. Acest semn de foc trebuie să mizeze pe o carieră pentru a-și îndeplini cele propuse pe toate planurile. Vedetele au pormisă o promovare timpurie și succes financiar tot timpul . Apropo, dacă îți faci treaba bine, atunci poți descoperi noi fațete de care nu ştiai.

Horoscop 2022 cu Pavel Globa: Trei zodii lovite de ghinion, trei zodii aflate sub stea norocoasă în acest an

A doua linie a norocului merge la semnul de pământ Taur. Pentru acești reprezentanți ai cercului astral, martie pregătește o mare de profituri. Îmbunătățirea situației financiare va ajuta să privim viitorul cu speranța de stabilitate, se dau uitării datoriile acumulate de sărbători. Taurul care a vrut să-și schimbe locul de muncă o poate face acum. Posibila schimbare de job.

Horoscopul banilor martie 2022. Banii nu mai ies din portofel, ci atrag profitul ca un magnet. nu sunt planete retrograde

A treia linie din lista noastră de norocoşi este ocupată de Raci. Martie promite multe cadouri acestui semn de apa: cunostinte placute; oferte interesante și profitabile, chiar și o întâlnire care poate schimba destinul este probabilă. Racii pot chiar să-şi găsească sufletul percehe pe plan amoros, scrie site-ul ktv-ray.ru.

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începedin Rusia. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar mai fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.