EXCLUSIV Horoscop februarie 2022 cu Adi Bunea. A doua parte a lunii vine cu probleme pentru toate zodiile: Berbecii au conflicte cu partenerul, Leii primesc o veste proastă, Fecioarele rămân în pană de bani. VIDEO

În luna februarie nu prea avem corpuri astrale cu influență malefică, doar Soarele are un parcurs negativ în a doua parte a lunii.

01 feb. 2022, 07:30
EXCLUSIV Horoscop februarie 2022 cu Adi Bunea. A doua parte a lunii vine cu probleme pentru toate zodiile: Berbecii au conflicte cu partenerul, Leii primesc o veste proastă, Fecioarele rămân în pană de bani. VIDEO

Horoscop februarie 2022 cu Adi Bunea. Ce sectoare de viață sunt influențate în bine sau în rău, aflăm de la astrologul România TV, Adrian Bunea.

Horoscop februarie 2022 cu Adi Bunea BERBEC

Poți avea multe momente bune, consecințe ale karmei tale pozitive. Mai este posibil un succes important în artă, sport sau te poţi distra bine în multe împrejurări. În a doua jumătate a lunii, înregistrezi o creştere a veniturilor obţinute din muncă, dar poţi avea conflicte de autoritate cu partenerul de viaţă.

Horoscop februarie 2022 cu Adi Bunea TAUR

Îţi direcţionezi toată energia spre activitatea de la locul tău de muncă, lucru care îţi aduce bune rezultate profesionale. Poţi avea o realizare importantă care priveşte căminul sau bunăstarea familiei. În a doua parte a lunii, te poţi ocupa cu succes de o problemă de sănătate, dar poţi avea momente nefavorabile în alte sectoare de viaţă.

Horoscop februarie 2022 cu Adi Bunea GEMENI

Îţi concentrezi voinţa pentru a-ţi îmbunătăţi imaginea şi vei reuşi să fii respectat şi simpatizat. În acelaşi timp, comunicarea îţi aduce o victorie într-un sector de viaţă. Totuşi, în a doua jumătate a lunii, poţi avea mai multe conjuncturi favorabile, dar nu vei reuşi să te distrezi sau să te simţi bine în nicio împrejurare.

Citeste si Incepe Anul Nou Chinezesc 2022! Ce trebuie sa stii despre Anul Tigrului de Apa

Horoscop februarie 2022 cu Adi Bunea RAC

Toate eforturile tale se pot concentra pentru susţinerea unui examen sau pentru plecarea ta în străinătate. Totodată, poţi înregistra un salt notabil în privinţa acumulărilor materiale realizate prin propriile tale forţe. În a doua parte a lunii, poţi avea un mic progres în plan profesional, dar poţi avea conflicte acasă în familie.

Horoscopul lunii februarie realizat de Adi Bunea LEU

Te concentrezi pentru recuperarea unor valori materiale decât munca ta – despăgubiri, moşteniri, datorii mai vechi. Poţi scăpa definitiv de o problemă de sănătate care te supără de multă vreme. În a doua jumătate a lunii, toată lumea te va susţine, dar poţi primi o veste nu prea bună.

Horoscop februarie 2022 cu Adi Bunea FECIOARĂ

Relaţia de cuplu intră în centrul atenţiei tale. Cei care nu au partener pot să îşi găsească persoana potrivită. Karma ta pozitivă îţi aduce o victorie într-un sector important de viaţă. În a doua jumătate a lunii, poţi promova un examen important, dar poţi trece prin momente de strâmtorare materială.

Horoscop februarie cu Adi Bunea BALANȚĂ

Vei avea ocazia să faci lucruri bune pentru cei din jurul tău, iat în viitor vor exista consecinţe indirecte ale acestor fapte. Totodată, poţi înregistra un succes important în plan profesional. În a doua parte a lunii, ai beneficii materiale notabile, dar o problemă de sănătate te poate afecta.

Horoscop februarie 2022 cu Adi Bunea SCORPION

Ţii cu orice preţ să ieşi în oraş ca să te distrezi sau vrei neapărat să pleci într-o drumeţie. În acelaşi timp, poţi înregistra un succes în alt sector de viaţă cu ajutorul altor persoane. În a doua jumătate a lunii, ai o frumoasă relaţie de cuplu, dar restanţe karmice îţi pot aduce necazuri.

Horoscop februarie 2022 Adi Bunea SĂGETĂTOR

Te va preocupa foarte mult rezolvarea problemelor administrative din familie. Poţi promova un examen, iar în viitor acest succes se va dovedi important. În a doua jumătate a lunii, vei avea ocazia să faci lucruri bune pentru cei din jurul tău, dar poţi avea unele conflicte de autoritate la locul de muncă.

Horoscop februarie cu Adi Bunea CAPRICORN

O veste bună te poate mobiliza în direcţii benefice pentru împlinirea destinului tău. Totodată, te bucuri de importante acumulări materiale, obţinute din alte surse decât munca ta. În a doua parte a lunii, te poţi distra, poţi face lucruri care-ţi fac plăcere, dar din alte motive nu vei fi prea bine văzut şi apreciat.

Citeste si Horoscop rune februarie 2022. Mihai Voropchievici anunţă că se trage linie pentru cei cu datorii karmice

Horoscop februarie realizat de Adi Bunea VĂRSĂTOR

Vei fi foarte preocupat de mărirea câştigurilor realizate prin valorificarea muncii, talentului şi inteligenţei tale. Relaţia de cuplu devine importantă, cei care nu au partener îşi pot găsi persoana potrivită. În a doua jumătate a lunii, se întâmplă lucruri bune acasă în familie, dar poţi avea un eşec în promovarea unui examen.

Horoscop februarie 2022 cu Adi Bunea PEȘTI

Vei acorda mai multă atenţie ca până acum rezolvării unei probleme de sănătate. În acelaşi timp, ţi se va oferi ocazia să faci un lucru bun pentru altcineva, condiţia este să nu te gândeşti deloc la tine. În ultima parte a lunii, primeşti o veste bună, dar o sumă de bani sau un obiect de valoare meritate de drept nu vor intra în posesia ta.

Astrologul România TV, Adrian Bunea, poate fi găsit pe pagina de Facebook AdiBun Astrolog.