Incepe Anul Nou Chinezesc 2022! Ce trebuie sa stii despre Anul Tigrului de Apa

Inceputul Anului Nou Chinezesc mai este cunoscut si ca Festivalul primaverii si are cateva tabu-uri, respectate cu strictete.

31 ian. 2022, 13:09
Incepe Anul Nou Chinezesc 2022! Ce trebuie sa stii despre Anul Tigrului de Apa

Din 1 februarie incepe Anul Nou Chinezesc 2022. Pana in 21 ianuarie 2023 ne vom afla in energia Tigrului de Apa. Potrivit zodiacului chinezesc – Tigrul este regele. Tigrul este simbolul puterii, curajului, al exorcizarii demonilor.

Cum stai cu norocul in Noul an Chinezesc 2022?
Potrivit astrologilor, in anul Tigrului de Apa cei mai favorizati sunt nativii din zodiile Bivol si Capra/Oaie. Cei nascuti sub semnul Iepurelui, Dragonului, Calului si Cocosului se bucura de zile linistite si de noroc la bani. In schimb, cei nascuti in anul Sobolanului, Sarpelui, Maimutei, Mistretului si Cainelui trebuie sa faca eforturi mai mari (in comparatie cu ceilalti) ca sa ajunga la acelasi nivel de succes.

Horoscop special: Mihai Voropchievici anunţă zodia cu karma grea. Runele fiecărei zodii în 2022
Este bine sa faci copii in 2022?
Anul 2022, aflat sub simbolul Tigrului de Apa, este un an de bun augur pentru a aduce pe lume un copil. Un copil nascut in acest an este inteligent, sociabil, cu un simt al umorului dezvoltat. Copiii nascuti in acest an au noroc la bani si au o abilitate iesita din comun de a se adapta rapid la orice mediu.

Cum stai cu banii in Noul An Chinezesc 2022?
Potrivit specialistilor in Fengshui, Anul Tigrului de Apa este facut pentru actiuni indraznete. Tigrul este cunoscut pentru puterea si curajul sau, precum si pentru capacitatea de a face totul la scara mare. Acest an  este mult diverit fata de anul Bivolului de Metal, care a fost despre munca grea si pragmatism. In 2021, lumea a trebuie sa treaca peste blocajele cauzate de pandemie. Nu a fost deloc distractive, dar s-a mers mai departe pentru ca nu exista alta optiune.

In Anul Tigrului de Apa este alta poveste. Apa este simbolul sensibilitatii, al creativitatii si al schimbarii. Insa apa poate insemna si o forta extrema a naturii. Apa poate stinge focul si poate ocoli orice obstacol din calea sa pentru a-si urma cursul.

De aceea, va trebui sa fii pregatit pentru 2022, caci situatiile se pot schimba rapid, si in bine, si in rau. Asa cum pot fi tensiuni acasa sau la serviciu, pot fi si vesti bune. Ca de exemplu transformarea in realitate a unuia dintre cele mai frumoase visuri ale tale.

Superstitii pentru Ziua Anului Nou Chinezesc
Inceputul Anului Nou Chinezesc mai este cunoscut si ca Festivalul primaverii si are cateva tabu-uri, respectate cu strictete.

Reţeta minune a rusoaicelor. Ce consumă pentru a avea o imunitate de fier
1. Nu se spun cuvinte negative
Toate cuvintele cu conotatie negativa sunt interzise. Moarte, boala, gol, durere, fantoma, saracie etc. nu pot fi folosite pentru a nu atrage energia lor inca din prima zi a anului.

2. Nu e bine sa spargi ceva
Sa sparti ceva din sticla sau portelan in ziua Anului Nou Chinezesc este un semn de rau augur. Ca sa „speli” energia, cioburile trebuie impachetate imediat in hartie rosie, in timp ce repeti mantre pozitive, care aduc pacea si securitatea. Cioburile NU se arunca decat DUPA Anul Noua intr-un lac sau rau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.