EXCLUSIV| Imagini de poveste de la nunta anului! Medana și Alin Oprea, petrecere de vis cu sute de invitați. Detalii incendiare de la marele eveniment

Căsătoria se încheie în ceruri și se trăiește pe pământ! Cu aceste gânduri și-au jurat dragoste eternă în fața lui Dumnezeu, vineri, Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și frumoasa lui soție, Medana. în prezența celor zece perechi de nași și a sutelor de invitați de seamă care au luat parte la marele eveniment, ce a avut loc într-un restaurant exclusivist din Otopeni.

16 sept. 2023, 09:03

Imagini de poveste de la nunta anului! Îmbrăcat într-un costum negru impecabil, solistul trupei Talisman a fost în al nouălea cer atunci când și-a văzut superba mireasă, care a ales să poarte la cununia religioasă o rochie albă fabuloasă de prințesă, cu un voal foarte lung.

Citește și Alin Oprea, impresionat de darul emoționant primit de la soția sa. Medana îl face cel mai fericit bărbat / Exclusiv

Imagini de poveste de la nunta anului!

La cununia religioasă, care a avut loc în recepția restaurantului de lux din Otopeni, unde ulterior s-a desfășurat grandioasa petrecere, au participat toți apropiații cuplului.

Mirii, nașii, dar și invitații au avut parte de foarte multe momente emoționante în timpul slujbei în care, la un moment dat, maestrul Gheorghe Turda a ținut să le facă o surpriză și să interpreteze o priceasnă.

După ce și-au jurat dragoste veșnică în fața lui Dumnezeu, Medana și Alin Oprea au avut o nuntă desprinsă din basme. Pentru că frumoasa Medana și-a dorit să fie o mireasă atipică, la petrecere a ales să poarte o rochie ravisantă albastră, precum cea a Cenușăresei, și și-a lăsat pe spate superbul păr ca de abanos.

Mirele Alin Oprea nu s-a lăsat nici el mai prejos și a ales să îmbrace un costum albastru, demn de superba lui soție.

Nunta anului a fost deschisă cum nu se putea mai frumos. Solistul trupei Talisman a vrut să îi facă o surpriză iubitei sale soții și a compus o melodie specială pentru valsul mirilor pe care a interpretat-o magistral alături de un tenor, spre uimirea sutelor de invitați care au asistat cu ochii în lacrimi la acest moment deosebit.

La înălțime a fost și frumoasa Medana care, la rândul său, le-a făcut o surpriză de proporții sutelor de invitați și a lansat prima sa carte de poezii. Mai mult, un alt moment extrem de emoționant de la nunta anului a fost cel în care minunata soție a lui Alin Oprea a dansat cu fiul său, Darius.

La așa miri și nașii au fost pe măsură! Cele zece perechi de nași, marele psihoterapeut Menis Yousry & soția Elena, Aurelian Boiț & Daniela, Maria Dragomiroiu & Bebe Mihu, Doinița & Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea & Ovidiu Goga, Carmen & Ion Petrescu(Axinte), Mirela & Elvis Năsturică, Doina & Pavel Hălmăjan, Mihaela & Daniel Moldovan, Iuliana & Ninel Alexandru, i-au uimit pe toți cei care au participat la marele eveniment din această toamnă. Nașele nu au făcut rabat de la nimic și s-au întrecut în ținute exclusiviste realizate de designeri celebri.

De la nunta anului nu au lipsit vedete precum: Adriana Bahmuteanu, Alina Sorescu, Radu Pietreanu, Julia Jianu, Anca Țurcașiu, Vasilică Ceterașu și sotia sa, Claudia Ghitulescu, Kamara, Minodora, Sonia Trifan, Gheorghe Turda și mulți alții.

Cei aproape 500 de invitați au dansat și s-au distrat până în zori și nu este de mirare pentru că mirii au avut grijă ca atmosfera să fie întreținută de foarte mulți artiști îndrăgiți precum: tenorul Alin Stoica, Mioara Velicu, Mirabela, Angela Rusu, Corina Chiriac, Gheorghe Gheorghiu, nașa Mirela Nasturică, Mihai Napu și bandul său, Minodora, Julia Jianu, Radu Pietreanu.

Întregul eveniment a fost unul memorabil, iar momentul tortului va rămâne cu siguranță în memoria tuturor participanților mult timp de acum încolo pentru că a fost unul inedit.

Mirii au avut trei torturi uriașe, iar unul dintre ele a venit pe o frânghie peste piscină, spre uimirea invitaților, care au mărturisit că nu au mai văzut așa ceva până acum.

Nu au lipsit nici focurile de artificii care au încununat perfect evenimentul pe care Medana și Alin Oprea îl pregătesc minuțios de câteva luni bune. Totul a fost perfect, iar acum le mai rămâne doar să se bucure de dragostea lor și să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți. Casă de piatră!

Citește și Medana și Alin Oprea, nași de cununie pentru prima dată. Soția artistului, declarații exclusive de la marele eveniment. ”A fost foarte frumos, cu multă bucurie și emoție” / Galerie foto