Medana și Alin Oprea, nași de cununie pentru prima dată. Soția artistului, declarații exclusive de la marele eveniment. ”A fost foarte frumos, cu multă bucurie și emoție” / Galerie foto

A fost zi mare pentru Alin Oprea și Medana, proaspăta lui soție. Cei doi au fost nași de cununie pentru prima dată weekendul ce tocmai a trecut. Evenimentul a fost unul cu fast, iar noi avem detalii exclusive.

31 ian. 2023, 13:07

A fost mare sărbătoare, weekendul ce tocmai a trecut, în familia lui Alin Oprea și a frumoasei sale soții. Cei doi tineri proaspăt căsătoriți au fost nași de cununie pentru prima dată. Medana și Alin i-au cununat pe unii dintre cei mai buni prieteni ai lor.

Nelu Nicoară zis “Englezu”, artist renumit în Cluj, și-a unit destinul cu cel al partenerei sale, iar pentru cel mai important pas din viața lui i-a ales drept părinți spirituali pe îndrăgitul artist și pe soția lui. Alături de ei a mai fost încă un cuplu de nași, marele boxer al Clujului, Miki Paizs, împreună cu soția sa.

Evenimentul a fost unul cum nu se mai putea mai frumos și plin de voie bună, iar sufletul petrecerii au fost Medana și Alin Oprea. Cei doi au petrecut și s-au simțit excelent alături de finii lor. Medana, frumoasa soție a îndrăgitului artist, a oferit și primele declarații, în exclusivitate pentru RomâniaTV.net.

Medana ne-a povestit cât de special s-a simțit în rolul de nașă, cât de fericită, emoționată și împlinită a fost împreună cu bărbatul vieții ei și finii lor.

”În acest weekend am avut bucuria să fim părinți spirituali pentru prima dată, în calitate de soț și soție. A fost un eveniment foarte frumos, cu multă bucurie și emoție. Am avut alături oameni dragi nouă cu care am petrecut pe cinste. Eu și Alin am dansat și ne-am bucurat împreună cu nuntașii de acest eveniment atât de frumos. Finii noștri Nelu și Ramona au transmis tuturor din emoția și fericirea lor. Iar noi, alături de ceilalți nași, familia Aliz și Miki Paizs, am fost onorați să le fim alături în cea mai importantă zi din viața lor”, a declarat Medana, exclusiv pentru RomâniaTV.net.

Pentru nunta de sâmbătă, Medana și Alin Oprea au ales ținute absolut deosebite, care le-au atras atenția tuturor invitaților. Medana a optat pentru o rochie lungă până în pământ, în două culori, negru și roșu. Părul lung, negru ca abanosul, l-a lăsat pe spate, accesorizând totul cu o coroniță deosebită. Buchetul a fost în același ton cu rochia.

De asemenea, la fel de elegant, chipeș și cu o ținută care a atras toată admirația a fost și îndrăgitul artist. Alin și Medana au fost sufletul petrecerii și au bucurat privirile tuturor cu frumusețea, eleganța și veselia lor!

”Petrecerea a avut loc la Cluj, într-un restaurant exclusivist, dar cel mai important aspect este faptul că toată lumea a dansat și s-a bucurat alături de miri. Mirele este artist cunoscut aici la Cluj, Nelu Nicoară zis “Englezu”. Ținutele alese au fost ceva mai îndrăznețe de data aceasta, am optat pentru roșu și negru, iar Alin a purtat un costum negru, așa că ne-am asortat perfect”, a mai spus Medana Oprea.

EXCLUSIV / Nuntă bombă în showbiz. Alin Oprea și Medana s-au căsătorit. Imagini de poveste de la cununia civilă. Primele declarații ale soției artistului, după marele eveniment. ”Acum că am devenit soț și soție putem dărâma munții” / GALERIE FOTO