EXCLUSIV Irinel Columbeanu, plin de recunoştinţă faţă de Mr. Pink: „M-a ajutat financiar, m-a mişcat acest gest al lui. Monica a avut mare noroc, a ajuns pe mâini bune”

Irinel Columbeanu îşi petrece primele sărbători în azilul din Ghermăneşti. Nu se plânge de condiţiile de acolo, dimpotrivă, spune că Ion Cassian, proprietarul căminului, se îngrijeşte să nu-i lipsească nimic. Este resemnat cu situaţia în care a ajuns şi îi este recunoscător lui Dumnezeu că îl ţine sănătos. Şi mai există în viaţa lui persoane cărora le este recunoscător, una dintre acestea fiind Mr. Pink, soţul fostei sale soţii.

28 dec. 2023, 16:36
EXCLUSIV Irinel Columbeanu, plin de recunoştinţă faţă de Mr. Pink: „M-a ajutat financiar, m-a mişcat acest gest al lui. Monica a avut mare noroc, a ajuns pe mâini bune”

Irinel Columbeanu este în relaţii bune cu Ramona, sora Monicăi, dar şi cu Mr. Pink, actualul soţ al Monicăi, pe care îl apreciază mult şi îi este recunoscător că l-a ajutat financiar.

Fostul milionar de la Izvorani speră că va trece cu bine de această perioadă în care locuieşte la cămin şi nu mai are prea mulţi apropiaţi în jurul lui şi se gândeşte să înceapă o nouă afacere. Eşecul businessului nu columbeanitul nu l-a demoralizat şi se simte pregătit să o ia de la capăt.

Într-un interviu pentru România TV, Irinel Columbeanu a vorbit despre relaţiile pe care le are cu Monica şi Ramona, cu fiica lui, Irina, şi cu Mr. Pink şi despre ajutorul pe care l-a primit de la aceştia. Cel mai des vorbeşte cu fiica lui şi este mândru că adolescenta îi cere întotdeauna sfatul.

Când am fost în 2017 în Los Angeles am locuit acolo într-un apartament pe care-l avea Ramona. Monica e la Malibu, Ramona în Dubai, are şi o linie de parfumuri pe care o promovează Monica. Roata vieţii se învârte […]

Sper să reuşesc să găsesc o afacere care să mă scoată din situaţia asta. Am scris şi o carte şi am crezut că o să-mi rezolv necesităţile financiare, dar nu a fost să fie aşa. Poate dacă am ambiţia asta să mai scriu o carte în care să vorbesc despre lucrurile de aici, din această instituţie, şi sper să beneficiez de bunăvoinţa celor care au publicat primele mele cărţi…

Eu m-am gândit la o altă variantă, i-am propus Irinei să scrie următoarele volume şi să facă acest lucru în limba chineză […]

Citeste si EXCLUSIV Cum arată camera de la azilul din Ghermăneşti în care locuieşte Irinel Columbeanu. Fostul milionar nu a renunţat la ţinutele extravagante

L-am cunoscut pe Mr Pink, e foarte ok, Monica a avut mare noroc, a ajuns pe mâini bune. Îl cunosc destul de bine şi pe el, şi pe fiul lui, un băiat foarte simpatic şi plin de optimism, cum tind să cred că sunt şi eu. Când am vizitat-o pe fiica mea, am ieşit împreună şi cu Monica, şi cu Mr Pink, şi cu Irina la diverse restaurante.

Am şi fost ajutat financiar de Mr Pink, a ţinut să fie prezent înainte să mă întorc în România, să-mi transmită acest ajutor financiar prin intermediul Irinei. Pe mine m-a mişcat acest gest, probabil a fost felul lui de a aprecia faptul că i-am ascultat sfatul pentru că el m-a certat când am fost în SUA că nu vreau să o las pe Irina să îşi continuie viaţa acolo unde se află mama ei. Lucru pe care, până la urmă, l-am acceptat.

Citeste si EXCLUSIV Interviu de excepţie cu Irinel Columbeanu în prag de sărbători. Fostul milionar de la Izvorani dezvăluie cum a ajuns de la extaz la agonie: „Nu mi-am dorit notorietatea. Am făcut-o pentru a-i asigura Monicăi un nivel de viaţă foarte bun. Pentru mine n-a fost bine”

Îmi lipseşte Irina, dar nu regret că am lăsat-o să meargă la mama ei. Irina vrea să îşi termine studiile pe care le urmeaă cu brio, să facă o facultate, mi-a cerut părerea, ea se gândea la Medicină, până la urmă s-a gândit să urmeze Psihologia. Se consultă cu mine în privinţa alegerilor. Însă în privinţa afacerilor, cele mai bune sfaturi i le poate da Mr Pink„, a mărturisit Irinel Columbeanu în interviul acordat România TV.

În încheiere, fostul milionar de la Izvorani a sublinat faptul că este o persoană credincioasă şi că se roagă în fiecare dimineaţa lui Dumnezeu şi îi mulţumeşte că este sănătos. Nu este supărat pe Divinitate că a ajuns de la extaz la agonie, a luat acest necaz ca pe o lecţie.

Cred că Divinitatea mi-a dat o lecţie în privinţa femeilor. N-am fost fidel unei singure femei şi nu ştiu dacă voi fi vreodată. Sunt credinicos, mă rog la Dzeu în fiecare dimineaţă, îi mulţumesc pentru faptul că sunt sănătos„, a încheiat Irinel Columbeanu.

Cei care doresc să-l ajute financiar pe Irinel Columbeanu o pot face prin donaţii în contul:

FUNDATIA SF. IOAN

RO58 RNCB 0588 1082 2393 0001

RNCBROBU