EXCLUSIV Interviu de excepţie cu Irinel Columbeanu în prag de sărbători. Fostul milionar de la Izvorani dezvăluie cum a ajuns de la extaz la agonie: „Nu mi-am dorit notorietatea. Am făcut-o pentru a-i asigura Monicăi un nivel de viaţă foarte bun. Pentru mine n-a fost bine”

Sărbătorile de iarnă îl găsesc pe Irinel Columbeanu la azilul din Ghermăneşti, proprietatea lui Ion Cassian. Fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit, într-un interviu pentru România TV, că este mulţumit de viaţa pe care o duce la cămin şi spune că nu-i lipseşte nimic.

26 dec. 2023, 16:06
EXCLUSIV Interviu de excepţie cu Irinel Columbeanu în prag de sărbători. Fostul milionar de la Izvorani dezvăluie cum a ajuns de la extaz la agonie: „Nu mi-am dorit notorietatea. Am făcut-o pentru a-i asigura Monicăi un nivel de viaţă foarte bun. Pentru mine n-a fost bine”

Irinel Columbeanu are, însă, o mare bucurie în prag de sărbători: faptul că Irinuca nu l-a uitat, chiar dacă se află la mii de kilometri depărtare de România.

Aici mă simt ca acasă, pot să fac şi sport cum făceam şi acasă unde aveam multe facilităţi care se aseamănă cu ce am aici. Cu Irina vorbesc mult pe video, mă suna ea sau îmi scrie pe Whatsapp, nu uităm să ne mărturisim dragostea„, spune fostul afacerist în interviul pentru România TV

Când a început declinul lui Irinel Columbeanu: „Afacerea nu a mers, am încercat să împing un tren cu mâinile goale

Fostul milionar a dezvăluit şi momentul în care a început declinul său. Este vorba despre decizia neinspirată de a investi toţi banii pe care îi avea într-o fabrică de la Târgu Cărbuneşti în care urma să se producă un altfel de ciment, columbeanitul. În 2007, când a demarat afacerea, Columbeanu spunea despre cimentul pe care urma să-l producă faptul că „se întăreşte rapid, iar timpul de uscare se poate regla”.

Citeste si Cum ajuns Silviu Prigoană să aibă o pensie lunară de 11.000 de euro. Mesaj viral transmis lui Irinel Columbeanu: „Dacă făcea ca mine, nu mai cerşea azi milă!”

Declinul a inceput odata cu aventura pe care am initiat-o eu la Târgu Cărbuneşti. Mă refer la acel material, columbeanitul. Am investit toţi banii pe care îi aveam, milioane de euro. Afacerea nu a mers, era ca şi cum aş fi încercat să împing un tren cu mâinile goale. Nu aveam banii suficienti, am avut mult de investit în acea fabrică. Ea mai există şi acum dar este în lichidare […]

Bunurile am început să le vând forţat fiind de banca care mi-a acordat un credit şi după ce am candidat la Primaria Capitalei au gasit de cuviinta sa declare creditul scadent. Probabil crezând că eu nu o să le mai pot returna creditul, deşi eu returnasem o buna parte din el„, a dezvăluit fostul milionar de la Izvorani.

Motivul pentru care Irinel Columbeanu a ales să se expună ca personaj monden: „Monica îşi dorea un nivel de viaţă foarte bun. Şi cred că a ajuns destul de cunoscută”

Expunerea nu i-a priit şi nici nu şi-a dorit-o, dar a făcut-o pentru că asta şi-a dorit Monica.

Eu am făcut-o pentru a-i asigura fostei mele soţii un nivel de viaţă foarte bun. Şi cred că a ajuns destul de cunoscută în România. Pentru mine nu a fost bine… şi nici persoanale de sex feminin care au fost în jurul meu nu mi-au făcut bine, atentia era acordata si lor, iar despre ele se credea că stăteau lângă mine pentru că le interesează banii.

Le-am ajutat financiar pe toate. Şi după aceea m-au ajutat şi ele pe mine, inclusiv aici, ca să-mi pot prelungi această şedere aici„, a mai spus Irinel Columbeanu.

Fostul afacerist recunoaşte franc că îi lipseşte o prezenţă feminină în viaţa lui, care să aibă grijă de el. De fapt, spune fostul milionar, lipsa unei fiinţe apropiate de sufletul lui l-a determinat să vină la azil.

Cel mai mult îmi lipseşte o doamna serioasa si care nu trebuie să fie neapărat un star de televiziune si de aceea am si venit aici, fiindcă nu avea cine să aibă grijă de mine. Nu ştiu daca m-as mai recasatori, probabil ca nu. Dar am nevoie de cineva lângă sufletul meu, iar sufletul meu a rămas tânăr„, spune Irinel Columbeanu.

Citeste si Fostele iubite îl acuză pe Irinel Columbeanu: „Te-ai gândit că am doi copii când ai făcut asta?”. De la ce a pornit scandalul între fostul milionar și mai tânăra parteneră

Ce s-a ales de casa de la Izvorani a fostului afacerist: „Îi aparţine acum fostei mele avocate”

Casa de la Izvorani a lui Columbeanu, cea care a ars în incendiu, îi aparţine acum avocatei care l-a reprezentat în procesul de divorţ. A girat cu locuinţa pentru o sumă importantă de bani pe care avocata i-a dat-o.

Nu am aflat nimic despre casa de la Izvorani decât atunci când am vorbit cu persoana careia i-a rămas respectiva casă. Nişte opere de-ale lui Sabin Bălaşa au dispărut, frescele nu au mai fost gasite dupa incendiu, au fost găsite nişte cioturi in locul lor. Au fost trase de pe perete, smulse.

Casa îi aparţine acum fostei mele avocate care m-a ajutat în procesul de divort. Fiindcă ea mi-a dat nişte bani  pe care i-am garantat cu aceasta casă„, povesteşte fostul milionar.

Cei care doresc să-l ajute financiar pe Irinel Columbeanu o pot face prin donaţii în contul:

FUNDATIA SF. IOAN

RO58 RNCB 0588 1082 2393 0001

RNCBROBU