EXCLUSIV Legătura dintre George Simion şi falsul călugăr Cristi Călin: „M-a sunat înainte de nuntă să mă întrebe dacă poate să slujească la mine. Nu ştiam cu cine vorbesc”

Falsul călugăr Cristi Călin a ţinut prima pagină şi a deschis emisiunile din prime-time în ultimele săptămâni, asta după ce a denunțat public comportamente homosexuale la vârful Bisericii Ortodoxe Române. Invitat în emisiunea lui Ioan Korpos de la România TV, George Simion a dezvăluit faptul că el însuşi a fost contactat de falsul călugăr chiar înainte de nuntă.
Oana Anghel
10 oct. 2022, 13:55
EXCLUSIV Legătura dintre George Simion şi falsul călugăr Cristi Călin:

George Simion a dezvăluit că falsul călugăr Cristi Călin i-a telefonat înainte de nuntă, recomandându-se drept preotul Calinic. Acesta i-ar fi cerut permisiunea liderului AUR să slujească la nunta lui, dar Simion l-ar fi trimis să legătura cu ierarhul de care aparţine. Ulterior, Cristi Călin l-a mai sunat o dată, de data aceasta ca să-i trimită pozele cu fostul deputat PSD Aurel Bălăşoiu, surprins în ipostaze compromiţătoare.

Cum a ajuns George Simion să dialogheze cu Cristi Călin

Eu îl cunosc pe Înaltul Teodosie, pe Înaltul Calinic. În aceste momente, feţele bisericeşti şi Biserica, în general, sunt discreditate de oameni care nu doar că nu fac parte din Biserica Ortodoxă din care facem noi parte, nu fac parte nici măcar din biserica de rit vechi. Pe mine m-a contactat. Eu poze compromiţătoare nu am, eventual dacă am înainte de nuntă, am cu femei. M-am căsătorit, sunt la casa mea, nu am umblat şi nu o să umblu cu bărbaţi, cu asta sunt cei de la USR, nu noi de la AUR.

Am primit un telefon înainte de nuntă, că dacă poate să slujească. I-am zis să ia legătura cu ierarhul de care aparţine. Nu ştiam cu cine vorbesc. M-a sunat şi s-a recomandat preotul Calinic. Cu o zi înainte să apară pozele cu Bălăşoiu, pe care-l ştiam de când era primar, m-a sunat ca uitaţi aceste poze îngrozitoare. I-am zis: Părinte, nu-mi mai trimiteţi aşa ceva că mi-e scârbă să mă uit la aşa ceva. S-o fi gândit să mă implice şi pe mine în acest scandal.

Citeste si Exclusiv! Falsul călugăr Cristi Călin: „Făceam parte dintr-un serviciu secret! Am fost la Cotroceni, unde m-au întrebat de Ciolacu și Dragnea”

Ce cred eu e că e îngrozitor că au fost terfelite imaginile unor duhovnici ai neamului românesc. În sufletele românilor, s-a sădit neîncrederea în Biserică.

Sunt interese mari asupra noastră, s-a spus că am votat pentru închiderea minelor, că mi-am votat eu salarii mai mari, s-a spus de tata că e alcoolic. De o lună suntem ţinta unopr atacuri pentru că nu se doreşte opoziţie în România. 

A fost terfelită imaginea Înaltului Teodosie, a Înaltului Calinic, a Înaltului Varsanufie, oamenii nu au nicio vină decât că încearcă să ghideze spiritual naţiunea. S-a dat în aceştia pentru că se vera ca această ţară să nu mai aibă instituţii puternice. S-a dat în Parlament, s-a dat în Academia Română, în intelectualii ţării. E o acţiune programată ca noi să nu mai avem voci româneşti autentice. E o mizerie antiromânească. Au apărut fel de fel de manipulări, de discreditări la adresa fiecărui lider, fiecărei organizaţii, fiecărei voci româneşti care s-a ridicat în ultimii 32 de ani„, a declarat George Simion în emisiunea moderată de Ioan Korpos la România TV.

Citeste si EXCLUSIV ÎPS Teodosie, virulent la adresa așa-zisului călugăr care a declanșat scandalul sexual: Nu bănuiesc pe nimeni decât pe Satana

 

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!