EXCLUSIV Legătura dintre George Simion şi falsul călugăr Cristi Călin: „M-a sunat înainte de nuntă să mă întrebe dacă poate să slujească la mine. Nu ştiam cu cine vorbesc”

Falsul călugăr Cristi Călin a ţinut prima pagină şi a deschis emisiunile din prime-time în ultimele săptămâni, asta după ce a denunțat public comportamente homosexuale la vârful Bisericii Ortodoxe Române. Invitat în emisiunea lui Ioan Korpos de la România TV, George Simion a dezvăluit faptul că el însuşi a fost contactat de falsul călugăr chiar înainte de nuntă.

10 oct. 2022, 13:55
EXCLUSIV Legătura dintre George Simion şi falsul călugăr Cristi Călin: „M-a sunat înainte de nuntă să mă întrebe dacă poate să slujească la mine. Nu ştiam cu cine vorbesc”

George Simion a dezvăluit că falsul călugăr Cristi Călin i-a telefonat înainte de nuntă, recomandându-se drept preotul Calinic. Acesta i-ar fi cerut permisiunea liderului AUR să slujească la nunta lui, dar Simion l-ar fi trimis să legătura cu ierarhul de care aparţine. Ulterior, Cristi Călin l-a mai sunat o dată, de data aceasta ca să-i trimită pozele cu fostul deputat PSD Aurel Bălăşoiu, surprins în ipostaze compromiţătoare.

Cum a ajuns George Simion să dialogheze cu Cristi Călin

Eu îl cunosc pe Înaltul Teodosie, pe Înaltul Calinic. În aceste momente, feţele bisericeşti şi Biserica, în general, sunt discreditate de oameni care nu doar că nu fac parte din Biserica Ortodoxă din care facem noi parte, nu fac parte nici măcar din biserica de rit vechi. Pe mine m-a contactat. Eu poze compromiţătoare nu am, eventual dacă am înainte de nuntă, am cu femei. M-am căsătorit, sunt la casa mea, nu am umblat şi nu o să umblu cu bărbaţi, cu asta sunt cei de la USR, nu noi de la AUR.

Am primit un telefon înainte de nuntă, că dacă poate să slujească. I-am zis să ia legătura cu ierarhul de care aparţine. Nu ştiam cu cine vorbesc. M-a sunat şi s-a recomandat preotul Calinic. Cu o zi înainte să apară pozele cu Bălăşoiu, pe care-l ştiam de când era primar, m-a sunat ca uitaţi aceste poze îngrozitoare. I-am zis: Părinte, nu-mi mai trimiteţi aşa ceva că mi-e scârbă să mă uit la aşa ceva. S-o fi gândit să mă implice şi pe mine în acest scandal.

Citeste si Exclusiv! Falsul călugăr Cristi Călin: „Făceam parte dintr-un serviciu secret! Am fost la Cotroceni, unde m-au întrebat de Ciolacu și Dragnea”

Ce cred eu e că e îngrozitor că au fost terfelite imaginile unor duhovnici ai neamului românesc. În sufletele românilor, s-a sădit neîncrederea în Biserică.

Sunt interese mari asupra noastră, s-a spus că am votat pentru închiderea minelor, că mi-am votat eu salarii mai mari, s-a spus de tata că e alcoolic. De o lună suntem ţinta unopr atacuri pentru că nu se doreşte opoziţie în România. 

A fost terfelită imaginea Înaltului Teodosie, a Înaltului Calinic, a Înaltului Varsanufie, oamenii nu au nicio vină decât că încearcă să ghideze spiritual naţiunea. S-a dat în aceştia pentru că se vera ca această ţară să nu mai aibă instituţii puternice. S-a dat în Parlament, s-a dat în Academia Română, în intelectualii ţării. E o acţiune programată ca noi să nu mai avem voci româneşti autentice. E o mizerie antiromânească. Au apărut fel de fel de manipulări, de discreditări la adresa fiecărui lider, fiecărei organizaţii, fiecărei voci româneşti care s-a ridicat în ultimii 32 de ani„, a declarat George Simion în emisiunea moderată de Ioan Korpos la România TV.

Citeste si EXCLUSIV ÎPS Teodosie, virulent la adresa așa-zisului călugăr care a declanșat scandalul sexual: Nu bănuiesc pe nimeni decât pe Satana