EXCLUSIV Lidia Fecioru, atac la adresa președintelui României. Ce spune despre Klaus Iohannis: „Suntem ridicoli! Vreau pe cineva care să ne reprezinte și să ia hotărâri pentru economie”

Lidia Fecioru, atac la adresa președintelui României. Bioenergoterapeutul a fost prezentă, prin telefon, în emisiunea "Punctul culminant", de la România TV, și și-a spus nemulțumirile vizavi de cei care ne conduc, criticând acțiunile și atitudinea lui Klaus Iohannis.

11 ian. 2024, 23:01
EXCLUSIV Lidia Fecioru, atac la adresa președintelui României. Ce spune despre Klaus Iohannis: „Suntem ridicoli! Vreau pe cineva care să ne reprezinte și să ia hotărâri pentru economie”
Lidia Fecioru, atac la adresa președintelui României

Lidia Fecioru, atac la adresa președintelui României. Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bioenergoterapeuți din România a mărturisit că puterea energiilor este foarte mare și poate destabiliza o persoană, astfel încât să piardă multe lucruri, inclusiv alegerile.

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Vor fi oportunități de bani la unii, la alții nu”. Cum stăm cu norocul, dragostea, sănătatea, războaiele şi pandemiile

Lidia Fecioru, atac la adresa președintelui României

Vedeta nu s-a putut abține și a izbucnit în emisiunea lui Victor Ciutacu, exprimându-și dezamăgirea vizavi de Klaus Iohannis. Nu este mulțumită de ceea ce a făcut până acum și recunoaște că își dorește un președinte care să „ia hotărâri pentru economie”.

Din păcate, țara arde și baba se piaptănă. Nu ține de noi și nu aș putea să dau o prognoză foarte bună. Noi toți ceilalți trebuie să fim normali la cap, nu știu cât contează votul nostru. Funcționalitatea energiilor în masă este destul de cunoscută și ele pot să destabilizeze un om, bineînțeles, să fie dat peste cap, astfel încât să piardă chiar și alegerile.

Personal, mă interesează un președinte care să ne reprezinte și să ia hotărâri pentru economie. Nu, nu sunt mulțumită de prestația președintelui, s-a unde ăla, a bătut palma cu Putin și tu te duci în spate, duci drapel cu portretul tău. Suntem ridicoli la faza asta.

Din păcate, aici la Chișinău s-a auzit că România a transmis motorină către Moldova. Motorina nu a intrat niciun gram în Moldova, dacă vreți să știți această informație. S-a dus direct peste graniță, către Ucraina, sigur„, a declarat Lidia Fecioru, în exclusivitate la România TV.

Bioenergoterapeutul a vorbit și despre reacția rectorului Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, Daniel David, după ce acesta a criticat dur decizia Ministerului Muncii de a considera drept „ocupaţii” legal recunoscute pe cea de numerolog sau astrolog.

Nu înțeleg de ce nu îl deranjează pe domnul profesor lipsa locurilor de muncă pentru tineret, lipsa grădinițelor, mărirea alocațiilor pentru copii, oamenii care îngheață pe stradă? Pe el îl deranjează numerologii? Mie mi se par niște lucruri foarte bune, deoarece chinezii de aici încep căsătoriile, de la a-și face o astrogramă, să vadă dacă sunt compatibili unul cu celălalt. Eu cred că ar trebui să îl băgăm pe Dumnezeu, undeva între noi„, a mai spus Lidia Fecioru.