EXCLUSIV. Marcel Ciolacu a răbufnit: „Ăsta e un bâlci! Bă, ticăloșilor! Oamenii de stat se comportă ca niște oameni de stat, nu ca niște maimuțe”

Marcel Ciolacu a răbufnit la România Tv şi spune că cei de la USR-PLUS vor să se folosească de PSD pentru a câştiga lupta pentru putere cu PNL. Liderul PSD susţine că actuala criză politică este un bâlci în care oamenii de stat se comportă ca nişte maimuţe.

07 sept. 2021, 21:30
EXCLUSIV. Marcel Ciolacu a răbufnit: „Ăsta e un bâlci! Bă, ticăloșilor! Oamenii de stat se comportă ca niște oameni de stat, nu ca niște maimuțe”

Marcel Ciolacu a declarat în emisiunea Punctul Culminant că, pe lângă criza economică şi cea sanitară cu care se confruntă România, actuala coaliţie a creat o nouă criză, cea politică.

Marcel Ciolacu: Bă, ăsta e un bâlci! Bă, ticăloșilor!

Liderul PSD susţine că alegerile anticipate reprezintă singura soluţie pentru rezolvarea crizei politice cu care se confruntă România în momentul de faţă.

„Avem două mari crize: una sanitara, una economică. Peste aceste două mari crize, pentru ca nu s-au înteles cum să-si imparta ciolanul, au creat si o criza politica.

Noi nu ne bagam in lupta lor. Nu ar vrea ei sa se stranga şi să se bată, sa-si dea demisiile? Dragu nu demisionează, prefecții nu au plecat, secretarii de stat nu au plecat. Bă, ăsta e un bâlci! Bă, ticăloșilor! Oamenii de stat se comportă ca niște oameni de stat, nu ca niște maimuțe. Dacă ajunge la vot o moțiune, o votăm. Dar să vorbească cu noi. Nu m-a trimis mama în Parlament, trebuie să facem o ședință. Trebuie sa aiba o discutie cu noi. Au facut o motiune si nu ne-au trimis nici macar textul.

Eu vreau sa plece tot Guvernul si vreau alegeri anticipate. Nu e imposibil, am vazut că au fost si in Bulgaria.

Caderea lui Cîţu duce la plecarea intregului guvern? Câti km de autostrada a făcut Drula in ultimele opt luni? Barna nu vrea sa plece, el vrea să plece Cîţu. Nu pot sa accept un ipocrit. Eu nu pot sa accept ca un ipocrit sa se foloseasca de romani si de PSD. Ei mint acum. Nu merge aceasta minciuna”, a declarat liderul PSD la România Tv.

Citeşte şi Dan Barna, după discuţiile cu Klaus Iohannis: „Sunt dezamăgit, a fost o întâlnire formală. Nu facem bambilici cu demisiile, nu a venit cu nicio soluţie”

Ciolacu a dezvăluit la emisiunea lui Victor Ciutacu faptul că în toată această perioadă nu avut nicio discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis. Liderul PSD îl acuză pe preşedintele României că este vinovat de ceea ce se întâmplă în prezent pe scena politică din ţară,  pentru că a ales ”echipa pierzătoare”, prin instalarea guvernului Cîțu, după alegerile parlamentare câștigate de PSD în decembrie 2020.

”Unde e, bă, România ta normală? Asta e România normală?”, i-a transmis liderul PSD preşedintelui Iohannis.

„USR face un joc de şantaj. Poate sa ma acuze de mii de blaturi. Eu stiu că nu am niciun blat, eu stiu că nu am nicio negociere cu Iohannis. E o mascarada creeată de Iohannis. Preşedintele nu are capaciatea sa recunoasca când greşeşte. Nu poate. Nu are empatie faţă de ceea ce se întâmplă. „, a mai precizat liderul PSD.

 

Citeşte şi Tabăra Orban RESPINGE ideea unei înţelegeri cu PSD, ca alternativă la actuala coaliţie