EXCLUSIV! Marcel Ciolacu se năpustește asupra DNA-ului: „S-ar putea să se trezească cu toţi liderii PSD în faţa instituţiei!”

Marcel Ciolacu aruncă bomba despre măsurile la care sunt dispuși să recurgă membrii PSD pentru a-i apăra pe liderii Partidului.

19 iul. 2021, 21:40
EXCLUSIV! Marcel Ciolacu se năpustește asupra DNA-ului: „S-ar putea să se trezească cu toţi liderii PSD în faţa instituţiei!”

Marcel Ciolacu aruncă bomba despre măsurile la care este dispus să recurgă PSD-ul în cazul în care premierul Cîțu nu va interveni. Liderul PSD a anunțat că e posibil să convoace, alături de ceilalți membrii ai Partidului, o sesiune extraordinară în Parlament.

„Noi nu putem să invocăm pandemia pentru a încălca o lege. Au încercat acest lucru şi cu libertăţile cetăţeneşti. A venit Avocatul Poporului şi le-a atras atenţia şi pe urmă s-au năpustit pe Avocatul Poporului. Şi aici este evident că intervenţia PSD şi contestarea la CCR a făcut ca Avocatul Poporului să rămână în funcţie fiindcă a fost un atac la statul de drept. Anunţ în premieră: dacă nu vine Cîţu (n.r. – să explice care este situaţia datoriei publice şi ce s-a făcut cu banii împrumutaţi în ultimul an), noi avem dreptul să convocăm sesiune extraordinară a Parlamentului. Trebuie să respectăm legile în România, trebuie să-i adunăm cumva din sălile de luptă.

Avem acest drept. O treime din parlamentari putem convoca o sesiune extraordinară. Categoric! Noi avem execuţia bugetară pe luna mai, unde este 49,7%. Acum e depăşit pragul de 50% (n.r. – al datoriei publice). Cum să te uiţi la un prim-ministru care efectiv nu se uită ce atribuţii are el, ce e în fişa postului.

Vă aduceţi aminte că Partidul Social Democrat a mai mers pe la DNA, să-şi susţină anumiţi lideri în istoria partidului. S-ar putea să se trezească DNA-ul de data aceasta cu toţi liderii Partidului Social Democrat în faţa DNA-ului să cerem să se respecte legea şi să înceapă să ia măsuri la toate hoţiile întâmplate pe tot cursul pandemiei, de la starea de urgenţă până în momentul de faţă. Cu toate aberaţiile trecute prin Guvern şi nimeni nu ia nicio măsură”, a declarat, luni seara, liderul PSD, Marcel Ciolacu, la emisiunea „Punctul culminant”, realizată de Victor Ciutacu la România TV.

Marcel Ciolacu, anunţul serii! Ce au descoperit procurorii: „Clotilde Armand a piedut alegerile!”

Marcel Ciolacu: „Clotilde Armand a piedut alegerile!”. Liderul PSD susţine că partidul pe care îl conduce va forţa demiterea lui Clotilde Armand din funcţia de primar al Sectorului 1. De altfel, în acest moment, se strând semnături pentru un referendum de demitere a lui Clotilde Armand!

„Noi susţinem orice iniţiativă cetăţenescă de strângere a acestor semnături. Vă dau o ştire, tuturor. Doamna Clotilde Armand, conform voturilor strânse de către procurori, a pierdut alegerile. Din buletinele de vot existente, din acei saci… Daniel Tudorache are peste 1.700 de voturi în plus. Categoric, urmează o implicare masivă, directă a PSD, în strângerea acestor semnături, în cazul în care Clotilde Armand nu acceptă că a câştigat prin fraudă. Eu cred că nu e bolşevică şi acceptă. Ne vom organiza precum numai PSD ştie ce să facă. Cred în justiţie, iar o anchetă va avea loc, chiar dacă nu e vizat un pesedist în acest moment”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

„E un fel de Stalin, doamna Clotilde, că doar el număra aceste voturi”, a mai spus liderul PSD.


loading...
Partenerii noștri