Marcel Ciolacu, anunţul serii! Ce au descoperit procurorii: „Clotilde Armand a pierdut alegerile!”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, susţine că Daniel Tudorache ar avea 1.700 de voturi în plus faţă de Clotilde Armand, după renumărarea efectuată de procurori.

19 iul. 2021, 21:42
Marcel Ciolacu, anunţul serii! Ce au descoperit procurorii: „Clotilde Armand a pierdut alegerile!”

Marcel Ciolacu: „Clotilde Armand a pierdut alegerile!”. Liderul PSD susţine că partidul pe care îl conduce va forţa demiterea lui Clotilde Armand din funcţia de primar al Sectorului 1. De altfel, în acest moment, se strând semnături pentru un referendum de demitere a lui Clotilde Armand!

Marcel Ciolacu: „Clotilde Armand a piedut alegerile!”

„Noi susţinem orice iniţiativă cetăţenescă de strângere a acestor semnături. Vă dau o ştire, tuturor. Doamna Clotilde Armand, conform voturilor strânse de către procurori, a pierdut alegerile. Din buletinele de vot existente, din acei saci… Daniel Tudorache are peste 1.700 de voturi în plus. Categoric, urmează o implicare masivă, directă a PSD, în strângerea acestor semnături, în cazul în care Clotilde Armand nu acceptă că a câştigat prin fraudă. Eu cred că nu e bolşevică şi acceptă. Ne vom organiza precum numai PSD ştie ce să facă. Cred în justiţie, iar o anchetă va avea loc, chiar dacă nu e vizat un pesedist în acest moment”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

Marcel Ciolacu aruncă bomba, despre recalcularea pensiilor: E interzis prin lege să măreşti orice acum! E o minciună!

„E un fel de Stalin, doamna Clotilde, că doar el număra aceste voturi”, a mai spus liderul PSD.