EXCLUSIV Marcel Ciolacu, concluzii referitoare la scandalul Bâstroe: „S-a intrat în zona tehnică şi diplomatică. S-au stopat lucrările”

Referitor la scandalul Bâstroe, liderul social-democrat Marcel Ciolacu a dat asigurări că, în acest moment, lucrurile au intrat într-o ”zonă tehnică” şi urmează să se intre în normalitate.

06 mart. 2023, 22:13
EXCLUSIV Marcel Ciolacu, concluzii referitoare la scandalul Bâstroe: „S-a intrat în zona tehnică şi diplomatică. S-au stopat lucrările”

Marcel Ciolacu a declarat, la România TV, că îl susţine pe Sorin Grindeanu în demersul privind Canalul Bâstroe.

Este una dintre liniile rosii ale Romaniei. Sorin Grindeanu a procedat corect si il sustin in toate demersurile in problema Bastroe. Romania a ajutat Ucraina si o va ajuta in continuare, dar este nepermis, sunt acorduri internationale care trebuie respectate. S-a intrat in zona tehnica si diplomatica si s-a stopat un fapt foarte important. S-au stopat lucrarile„, a spus şeful PSD în emisiunea moderată de Victor Ciutacu.

Citeste si EXCLUSIV Marcel Ciolacu exclude o posibilă candidatură la Primăria Capitalei. Pe mâna cui va merge PSD la Alegerile Locale: …

Preşedintele PSD a dat asigurări că lucrurile vor intra în normalitate.

Părerea mea e că lucrurile au intrat într-o zonă tehnică şi s-a stopat un fapt foarte important. Mâlul îl aduce înapoi, Dunărea. În acest moment am  intrat într-o zonă dispomatică, cu specialiştii, s-a implicat şi Comisia Europeană, îi lăsăm ca să  intrăm în normalitate. Repet, l-am susţinul şi îl susţin pe Sorin Grindeanu, necondiţionat pe acest demers”, a mai spus Marcel Ciolacu.