EXCLUSIV Marcel Ciolacu exclude o posibilă candidatură la Primăria Capitalei. Pe mâna cui va merge PSD la Alegerile Locale: „Candidatul e bătut în cuie”

Marcel Ciolacu exclude o posibilă candidatură a sa la Primăria Capitalei şi spune că PSD-ul va merge pe mâna Gabrielei Firea. Liderul PSD are convingerea că aceasta va reuşi să facă ceea ce Nicuşor Dan nu a reuşit.

06 mart. 2023, 22:44
EXCLUSIV Marcel Ciolacu exclude o posibilă candidatură la Primăria Capitalei. Pe mâna cui va merge PSD la Alegerile Locale: „Candidatul e bătut în cuie”

La Capitala PSD are candidat, se numeste Gabriela Firea. Primul cerc de conducere in PSD este Marcel Ciolacu, Grindeanu, Firea si Paul Stanescu. Cum să sugerezi că eu mă cert cu oamenii care conduc PSD-ul? Acum trebuie sa ma cert cu Firea si Grindeanu pentru ca-i scot din Guvern? Doamna Firea este batut in cuie candidatul PSD la Primaria Capitalei”, a spus Marcel Ciolacu în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Ciolacu a lansat un nou atac la adresa actualului primar al Bucureștiului, Nicușor Dan, subliniind că acesta n-a făcut absolut nimic în mandatul său.

Citeste si EXCLUSIV Marcel Ciolacu dă asigurări că va prelua mandatul de premier: „Lucrurile vor fi mai uşoare şi mai normale …

„Vreti sa iesim in oras sa vedem ce a facut Nicusor Dan? E vreun dezvoltator care nu abia asteapta sa scape de el? E cineva care sa-l laude? A facut ceva bine? Nu stiu cu ce mafie se bate, se mai bate si primarul de la 1 cu mafia gunoaielor, dar e plin de sobolani.

Administratia e grea, trebuie sa te pricepi. Am vazut si la Brasov. Imi pare rau, acesti asa-zisi oameni noi nu au facut fata functiilor. Au vorbit de coruptie si au furat vaccinuri de 1 miliard. Bine ca a iesit domnul Rafila si a anuntat ca nu mai cumparam niciun vaccin. In acest moment Romania mai are de platit 1 miliard de europe vaccinuri. Eu momentan am vazut ca am aceeasi parere cu domnul Ciuca„, a spus Marcel Ciolacu în emisiunea moderată de Victor Ciutacu la România TV.