EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Dl Cîţu trăieşte într-o lume paralelă, nu vede 99% dintre români! FMI se va întoarce în România”

România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Florin Cîţu nu îi vede, afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu, după ce premierul a spus că mai mult de 1% dintre angajaţii din România au un salariu de peste 3.000 de euro net: „Si ceilalţi 99%?!"

10 aug. 2021, 21:12
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Dl Cîţu trăieşte într-o lume paralelă, nu vede 99% dintre români! FMI se va întoarce în România”

Marcel Ciolacu  a comentat, marți seară, la România TV, declarațiile premierului Florin Cîțu, care a spus că unu la sută dintre români au venituri de peste 3.000 de euro.

„Domnul Cîțu trăiește într-un lume paralelă. A spus un adevăr, guvernează pentru 1% dintre români. 32 dintre români trăiesc la limita sărăciei, 90 la sută dintre angajați au sub 1.000 de euro. O treime dintre angajați trăiesc cu salariul minim. Asta este România reală, nu România domnului Cîțu care nu știe cât costă o pâine.

Președintele Iohannis a dorit guvernul perdant. Avem un președinte care a încălcat spiritul Constituției. Culmea a ieșit și Oraban si a criticat. Și PNRR, tot ce spunea PSD-ul.Avem 54 de miliarde e euro împrumutate și avem în continuare un deficit la pensii de 8 miliarde elei. Nimeni nu explică, vedeți vreo investiție majoră, vreo autostradă suspendată. Toată lumea trăiește mult mai rău. Să vedeți când o să vină facturile la energie, la curent”, a spus Marcel Ciolacu.

„În România Reală, cea pe care premierul Cîţu nu o vede din cauza propriilor fantasme, datele oficiale arată că 31,2 % români trăiesc la limita sărăciei, 90% dintre angajaţi câştigă sub 1.000 de euro/ pe lună, 2 milioane pensionari trăiesc cu pensii sub 1.000 de lei/pe lună, 940.000 de români trăiesc cu pensia socială minim garantată de 800 de lei/pe lună, 1,6 milioane de români au salariul minim pe economie, 3,6 milioane de copii au alocaţie care nu a fost dublată, conform Legii, dintre care 1,38 milioane de copii trăiesc în sărăcie! România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Cîţu nu îi vede”, susţine Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: 2 milioane pensionari trăiesc cu pensii sub 1.000 de lei!

Liderul social-democraţilor anunţă că PSD va propune în Parlament un pachet de măsuri pentru compensarea efectelor inflaţiei.

PUNCTUL CULMINANT, EDIŢIE EXPLOZIVĂ

Victor Ciutacu ADUCE BOMBA SERII, Marcel Ciolacu ÎN DIRECT: https://www.romaniatv.net/liveLiderul PSD demască minciunile noii Coaliţii: https://bit.ly/3Aubr8HClotilde Armand are zilele numărate, https://bit.ly/3CCpgUoSorin Cîmpeanu şi-a dat demisia: https://bit.ly/3Ar4HZm

Posted by Romania TV on Tuesday, August 10, 2021

Paul Stănescu / PSD: Marea guvernare liberală nu a adus decât o revoluție a scumpirilor și a împrumuturilor

„În ianuarie o să să vină FMI. Suntem statul european cu cel mai mare deficit. Acesta trebuie oprit. Toată lumea a băgat bani în capital autohton, în afara României. Urgența este să-și ocupe funcțiile din partide. O să vedeți ce o să pățim cu valul patru din lipsa vaccinării. E un an ratant, cu un deficit bugetar de 10 la sută. Să vedem cu cât se închide euro, cred că va depăși 5 lei. Urmează cea mai mare inflație pe care a avut-o România în ultimii 30 de ani. Premierul a primit o scrisoare de la Comisie în care se spune cum trebuie să se încadreze România în următorii ani. Am ajuns la un grad de îndatorare pe care nu-l mai putem suporta. Nu mai poți mări nici un venit în sistemul bugetar”, a spus Marcel Ciolacu, în exclusivitate la emisiunea Punctul Culminant de la România TV.