Marcel Ciolacu: 2 milioane pensionari trăiesc cu pensii sub 1.000 de lei!

Preşedintele PSD face pe Facebook un inventar al românilor mai puţin ajutaţi de economia care duduie în postările premierului Florin Cîţu.

10 aug. 2021, 18:39
Marcel Ciolacu: 2 milioane pensionari trăiesc cu pensii sub 1.000 de lei!

Marcel Ciolacu anunţă pe Facebook că, în #RomâniaReală, cea pe care premierul Cîțu nu o vede din cauza propriilor fantasme, datele oficiale arată că:

31,2 % români trăiesc la limita sărăciei
90% dintre angajați câștigă sub 1.000 de euro/ pe lună
2 milioane pensionari trăiesc cu pensii sub 1.000 de lei/pe lună
940.000 de români trăiesc cu pensia socială minim garantată de 800 de lei/pe lună
1,6 milioane de români au salariul minim pe economie

PSD anunţă că va vota împotriva „Ordonanţei Debranşării”

3,6 milioane de copii au alocație care nu a fost dublată, conform Legii, dintre care 1,38 milioane de copii trăiesc în sărăcie!
România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Cîțu nu îi vede!
Tocmai pentru acești 99% dintre români, #PSD va veni în Parlament cu un pachet de #măsuri pentru compensarea efectelor negative ale inflației, creșterea reală a veniturilor populației și dezvoltarea mediului economic românesc!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

În #RomâniaReală, cea pe care premierul Cîțu nu o vede din cauza propriilor fantasme, datele oficiale arată că: ⚠️…

Posted by Marcel Ciolacu on Tuesday, August 10, 2021

Cîţu şi Orban au ajuns la un acord în privinţa rectificării bugetare: Drulă are cele mai multe proiecte bugetate cu execuţie zero, nu se justifică solicitările. Se taie din banii anunţaţi iniţial pentru Sănătate

PSD, atac ironic pe Facebook după ce premierul Cîţu a spus că nu ştie cât costă o pâine. Postarea a venit după ce premierul Florin Cîţu a precizat că nu poate spune cât costă o franzelă, deoarece nu mănâncă pâine. Întrebat cum se vor descurca cu majorările de preţuri cei peste un milion de români care au salariul minim pe economie, prim-ministrul a spus că au fost create locuri de muncă, prin programul de guvernare, şi în fiecare lună scade rata şomajului.

 

https://www.facebook.com/PartidulSocialDemocrat/posts/2447646852047081