EXCLUSIV | Marcel Ciolacu: „E necesitate pentru locuitorii Sectorului 1 ca doamna Clotilde Armand să plece. Viziunea USR la Sectorul 1 se numără în şobolani, căpuşe şi iarbă netăiată”

Marcel Ciolacu a declarat, marţi, în direct la România TV, că PSD susţine orice iniţiativă cetăţeanească pentru demiterea lui Clotilde Armand de la conducerea Primăriei Sectorului 1.

08 iun. 2021, 22:26
EXCLUSIV | Marcel Ciolacu: „E necesitate pentru locuitorii Sectorului 1 ca doamna Clotilde Armand să plece. Viziunea USR la Sectorul 1 se numără în şobolani, căpuşe şi iarbă netăiată”

În emisiunea „Punctul Culminant” prezentată de Victor Ciutacu, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-am recomandat lui Clotilde Armand „să meargă în două sectoare, sectorul 3 şi 4, unde sunt doi primari de stânga să vadă că nu sunt gunoaie, nici gropi, iar parcurile arată impecabil”.

„I-am recomandat să termine cu lupta imaginară cu mafia de pe Facebook şi să se întoarcă la atribuţiile pe care le are ca primar al Sectorului 1. Vom susţine orice iniţiativă cetățenescă pentru îndepărtarea lui Clotilde Armand de la conducerea Primăriei Sectorului 1.

O vom susţine. Am înţeles că sunt deja cetăţeni şi ONG care susţin acest lucru. Noi, membrii de partid, simpatizanții ne vom implica să strângem aceste semnături. Nu cred că cineva din sectorul 1 îşi mai doreşte ca doamna Clotilde Armand să mai fie primăriţă timp de patru ani, mai ales şi pe suspiciunile clare de fraudă prin care a ajuns primăriţa Secotrului 1”, a declarat Marcel Ciolacu, în direct la România TV.

Citeşte şi: PSD o vrea demisă pe Clotilde Armand. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu: Susținem REFERENDUM pentru demiterea ei!

De asemenea, Marcel Ciolacu a explicat că PSD se implică în strângerea de semnături pentru declanşarea unui referendum pentru demiterea lui Clotilde Armand

„Primul pas e strângem aceste semnături, apoi să mergem la referendum şi după ce trece Guvernul să convoace alegeri în 90 de zile. Acesta este circuitul juridic. Este o necesitate. Nu susţinem un demers politic. E necesitate pentru locuitorii Sectorului 1 ca doamna Clotilde Armand să plece din conducerea sectorului”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Clotilde Armand, după ce a fost audiată de poliţişti: Timpul acestei găști mafiote este la apus. Fiți alături de mine și vom scrie istorie!

„Aici nu e vorba nici de mafioţi! Nu ştiu dacă domnii de la Romprest sunt mafioţi. Nu îi cunosc.

Sunt lucruri imaginare, cum vorbeşte şi de bolşevism. Când bolşevismul a inventat din câte ştim cu toţii: nu contează cine votează, contează cine numără. Au avut această posibilitate ca ani de zile să acuze PSD şi partidele, ei fiind oamenii noi că vor veni cu o altă zile. Vedem viziunea USR la Sectorul 1 care se numără în şobolani, căpuşe şi iarbă netăiată”, a adăugat liderul PSD.

Citeşte şi: Moțiune împotriva ministrului Ghinea. Marcel Ciolacu: Facem acest demers pentru PNRR