EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „PSD va strânge oficial semnături pentru referendumul de demitere a primarului Clotilde Armand”

Preşedintele PSD a anunţat marţi seară, în direct la emisiunea Punctul Culminant, că partidul social-democrat se va implica în campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului de la Sectorul 1. "Doamna Clotilde şi toţi cei care au participat la fraudarea acelor alegeri pot fi reţinuţi la orice oră din zi şi din noapte", a spus liderul PSD.

10 aug. 2021, 21:25
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „PSD va strânge oficial semnături pentru referendumul de demitere a primarului Clotilde Armand”

Marcel Ciolacu a anunţat marţi seară că PSD va strânge semnăturile necesare referendumului de demitere a primarului Clotilde Armand. „Am anunțat că o să iau o decizie împreună cu ceilalți parlamenatri din PSD şi o sa avem un protest în aceasta direcție, nu mai așteptam! De mâine, toate organizaţiile de sector va fi prin piețe, la metrou, vom fi cu tricouri cu PSD. Deci, oficial PSD strânge semnături! Am vorbit cu Petrescu, Manole (n.r: lideri PSD de organizaţii), cu toţii ne apucăm sa facem curățenie în Sectorul 1, sa strângem semnături. Bucureştenii  din Sectorul 1 trebuie sa semneze acest referendum, fara ei nu vom putea face nimic”, a declarat Marcel Ciolacu la emisiunea moderată de Victor Ciutacu, Punctul Culminant.

„Avem un plan larg. la sfârşitul lunii, împreună cu Gabriela Firea o să facem o organizare exemplară pentru strangerea acestor semnături si bucureştenii  săoata alege astfel un primar normal, să se termine aceasta isterie securista dobândită prin fraudă”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Prezent în studioul România TV, Mircea Diaconu a anunţat că a semnat pentru declanşarea referendumului de demitere a lui Clotilde Armand.

Daniel Ghiță o face praf pe Clotilde Armand. „Dacă erai în Franța și îți băteai joc de Paris, te luau Vestele Galbene pe sus și te aruncau la tomberon!”

„Este o latură penală mult prea mare, ca doamna Clotilde să se facă că nu ştie, sau avocaţii dânsei şi ai familiei să nu-i fi avertizat că totul are o conotaţie penală. Vă reamintesc că şi domnul Barna a fost în acel Birou electoral, neavând voie”, a spus Ciolacu. Acesta are şi un mesaj pentru actualii conducători, în legătură cu situaţia presupusei fraude de la Sectorul 1.

„Mai marii acestei ţări, care ne conduc în acest moment destinele, ar trebui să înţeleagă, cazul Clotilde Armand, fraudarea alegerilor la Sectorul 1, unde este kilometrul zero al României, al capitalei României, pune în pericol democraţia şi suveranitatea României. (…) Doamna Clotilde şi toţi cei care au participat la fraudarea acelor alegeri pot fi reţinuţi la orice oră din zi şi din noapte. Dacă un hoţ dintr-un magazin intră şi fură din magazin şi-l surprind imaginile, Poliţia îl identifică, urmează Poliţia cere procurorului mandat de reţinere, urmând ca pe urmă să ceară de arestare la judecător. Noi avem de a face nu cu un hoţ de buzunare, de portofele, sau de un bun dintr-un magazin, nişte hoţi care au furat democraţia României. (…) de aceea nici nu mai aşteptăm şi acţionăm să strângem semnături şi sperăm ca bucureştenii să nu fie nevoiţi să meargă la un referendum totuşi cei îndreptăţiţi să-şi facă datoria să şi-o facă în acest caz”, a afirmat preşedintele PSD.
Clotilde Armand şi-a luat concediu în starea de alertă

„Avem o situație dificilă, să ne luăm concediu
Starea de alertă este o situație de excepție, o sumă de măsuri care se instituie când există un pericol, o calamitate, o serie de riscuri pentru viața comunității. A considerat Clotilde Armand că așa stau lucrurile în sectorul 1.
Sigur că într-o așa situație excepțională ceri funcționarilor pe care îi conduci să stea pe baricade, „să asigure permanența de la domiciliu și la nevoie de la locul de muncă”.
Apoi îți iei concediu.
Asta e realitatea administrației locale din Sectorul 1. Armand a plecat în vacanță după ce i-a legat de glie pe toți ceilalți. Vor spune unii că și primarii au dreptul la concediu. Da, au, au și generalii de armată dreptul la concediu, dar nu când se dă alarma, ci după ce se termină războiul.
Evident, comparația este exagerată, Armand nu e general, e cel mai slab primar din curtea școlii, lipsită de competențe administrative și complet iresponsabilă”, a scris şi Florin Manole (PSD) pe Facebook.

Avem o situație dificilă, să ne luăm concediu Starea de alertă este o situație de excepție, o sumă de măsuri care se…

Posted by Petre Florin Manole on Tuesday, August 10, 2021

Robert Turcescu, intrigat de imaginile în care ar apărea Clotilde Armand lângă sacii cu voturi. „Ne aflăm de 10 luni de zile în plin mister. E mai ceva decât un serial cu Sherlock Holmes”