EXCLUSIV | Maria Cârneci rupe tăcerea despre problemele de sănătate ale lui Petrică Mîţu Stoian. „Au filmat cu două zile înainte de internarea în clinică. Era foarte vesel”

Mister total în jurul deciziei lui Petrică Mîţu Stoian de a face terapie hiperbară la o clinică privată din apropiere de Reşiţa. În direct la România TV, cântâreaţa Maria Cârneci a dezvăluit că Petrică Mîţu Stoian era "foarte vesel" şi "nimeni nu știa că are așa probleme de sănătate".

12 nov. 2021, 22:03
EXCLUSIV | Maria Cârneci rupe tăcerea despre problemele de sănătate ale lui Petrică Mîţu Stoian. „Au filmat cu două zile înainte de internarea în clinică. Era foarte vesel”
Maria Cârneci nu-şi revine după moartea soţului

Maria Cârneci rupe tăcerea despre problemele de sănătate ale lui Petrică Mîţu Stoian. Cântăreaţa de muzică populară a mărturisit că Mîţu Stoian nu le spunea apropiaţilor „ce are pe suflet”, iar Constantin Enceanu i-a spus să nu se ducă la clinica privată din Reşiţa pentru a face terapie hiperbară.

„Se vor discuta multe probleme de acum încolo. Pentru noi colegii, părerea de rău o să rămână toată viața noastră. Problema cu cine e de vină nu e treaba noastră. Petrică nu ne spunea ce are pe suflet. După câte am înțeles de la colegii mei care au filmat cu două zile înainte de internarea în clinică, era foarte vesel, tonic, un brad de bărbat.

Nimeni nu știa că are așa probleme de sănătate. Costică Enceanu i-a zis să nu se ducă la clinica aia. Poate nu s-a simțit bine, poate nu a vrut să ne zică nouă. Ne-am întâlnit în urmă cu o lună, am râs, am glumit. E regretul oamenilor care i-au iubit cântecul. Asta contează”, a povestit Maria Cârneci, în direct la România TV.

Citeşte şi: Maria Cârneci dă vina pe Clinica Nera pentru moartea lui Petrică Mîţu Stoian. „Acolo l-a chemat destinul!” VIDEO

La dezbaterea din studioul România TV a participat şi fiica lui Doru Guşman, impresarul lui Petrică Mîţu Stoian. Andreea Guşman a mărturisit că şi-a dat seama că ar fi ceva în neregulă în momentul în care îndrăgitul cântăreţ de muzică populară nu a mai fost activ pe reţele de socializare, aşa cum îşi obişnuise apropiaţii.

Citeşte şi: Clinica privată unde a leşinat Petrică Mîţu Stoian, amendată. Ce nereguli au găsit inspectorii

Mai mult, tânăra, care are studii medicale, a pus la îndoială declaraţiile reprezentanţilor clinicii private Nera despre durata şedinţei pe terapie hiberbară pe care a urmat-o Petrică Mîţu Stoian.

„Ştiam că e tot timpul activ pe reţelele de socializare. Voiam să văd cât a lipsit, perioada în care a lipsit ca să demonstrez că nu au fost doar 15 minute.

A lipsit de la 14:30 la 17:41 a lipsit de pe reţelele de socializare. Probabil că era masa inclusă pentru că erau şi nişte poze cu mâncare. Să spunem că fiind prima şedinţă, i-a făcut probabil un instructaj. În niciun caz, 15 minute cum au spus!”, a declarat Andreea Guşman, la România TV.

Citeşte şi: Asistenta care s-a ocupat de Petrică Mîţu Stoian, dezvăluiri incredibile: „Mi-a spus că îi este rău şi a leşinat”

Astfel, există suspiciuni că Petrică Mîţu Stoian ar fi fost supus la şedinţa de terapie hiberbară timp de 75 de minute.

În plus, Andreea Guşman a criticat faptul că Petrică Mîţu Stoian nu a fost transferat de la Spitalul din Reşiţa la o altă unitate medicală, în momentul în care starea lui de sănătate s-a degradat.

„Eu când am ajuns la 19:30 la Reşiţa, doctorul de acolo ne-a spus că mai aveam pe cineva internat cu plămânul spart. Astea au fost exact cuvintele medicului. Era internat acolo. Am înţeles că ulterior a mai fost încă cineva dus direct la Timişoara. Aş fi vrut să fi fost dus şi el la Timişoara. Nu ştiu de ce s-a pierdut atâta timp. La ora 1 noaptea a început să acuze că se simte rău. De la ora 1 până a doua zi, la ora 13, când a trebuit să-l mute pe reanimare, sunt o groază de ore în care putea fi transportat. Ajungea şi la Bucureşti”, a conchis Andreea Guşman.