Maria Cârneci dă vina pe Clinica Nera pentru moartea lui Petrică Mîţu Stoian. „Acolo l-a chemat destinul!” VIDEO

Maria Cârneci s-a declarat șocată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian, de care o lega o prietenie de trei decenii. Cântăreața de muzică populară a dat vina pe clinica la care regretatul artist a fost internat.

10 nov. 2021, 22:23
Maria Cârneci dă vina pe Clinica Nera pentru moartea lui Petrică Mîţu Stoian. „Acolo l-a chemat destinul!” VIDEO

Maria Cârneci dă vina pe Clinica Nera pentru moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Maria Cârneci a spus că artistul ar fi putut să mai trăiască, deoarece era în putere şi crede că destinul l-a făcut să aleagă să meargă pentru tratament la Clinica Nera.

Maria Cârneci dă vina pe Clinica Nera pentru moartea lui Petrică Mîţu Stoian

„Eu sunt așa cum toata lumea e, șocată. Ne lega o prietenie de 30 de ani. Stăteam și ma gândeam de cate ori nu ne-am întalnit pe la benzinarii, e o durere. Putea să mai trăiască. Avea multe de spus, era în putere, dacă nu se ducea la clinica aia. Eu cred că acolo l-a chemat destinul. Când am văzut ştirea am crezut că e o farsă ceva, l-am sunat pe Enceanu şi mi-a zis că îi e rău, iar când vorbeam cu el am primit mesaj că a murit. A fost un artist iubit, un coleg pus pe glume, nu era conflictual, era un om care spunea în faţă dacă îl deranja ceva. Noi l-am respectat, l-am iubit, ne-am ajutat. Rămâi şocat, şi apropo de pierderi, ştiu ce înseamnă durerea. Sâmbăta fac pomenirea de doi ani de zile a jumătăţii mele”, a spus Maria Cârneci la emisiunea „La Măruţă”.

EXCLUSIV Petrică Mîţu Stoian, moarte violentă, avea ruptură de alveolă pulmonară. Noi detalii de la autopsie

„Când am văzut știrea am crezut ca e o farsă, ceva, l-am sunat pe Enceanu şi mi-a zis că îi e rau, iar când vorbeam cu el am primit mesaj că a murit. Fiecare cântăreţ are partea lui de public, el a fost un artist iubit, un coleg pus pe glume, nu era conflictual, era un om care spunea în față daca îl deranja ceva. Sâmbătă fac pomenirea de doi ani de zile a jumătătii mele! De dragul vostru am venit, dar nu mă lasă sufletul să nu mă duc să îi duc o lumânare, sunt 30 de ani de cand ne cunoaştem! Noi l-am respectat, l-am iubit, ne-am ajutat. Mă uitam aseară în sicriu la el şi mi-a venit să strig tare: „Măi, Petrică, toate drumurile tale, toate sacrificiile tale, toate amintirile toate eșecurile le-ai luat acolo, în sicriu!”. E dureros, într-o jumătate de zi să nu mai fie un om ca el, ca bradul”, a mai spus Maria Cârneci.