EXCLUSIV Marina Almăşan face publică singura melodie cântată în duet cu Victor Socaciu, „Inelul lui Saturn”: „Nu am vrut să se ştie de ea, mi se părea o obrăznicie din partea mea să cânt alături de Victor”

În memoria fostului său soţ şi marelui artist Victor Socaciu, Marina Almăşan a făcut publică singura melodie pe care a cântat-o împreună cu cel care i-a fost alături timp de 16 ani. Melodia se numeşte "Inelul lui Saturn", iar realizatoarea TV spune că a fost cântată în joacă şi că l-a rugat pe artist să nu o promoveze.

27 dec. 2021, 22:52
EXCLUSIV Marina Almăşan face publică singura melodie cântată în duet cu Victor Socaciu, „Inelul lui Saturn”: „Nu am vrut să se ştie de ea, mi se părea o obrăznicie din partea mea să cânt alături de Victor”

Marina Almăşan, fosta soţie a lui Victor Socaciu, a recunoscut, în emisiunea NEWSLINE de la România TV, că nu se aştepta ca dispariţia marelui artist să o afecteze într-atât de mult. Deşi au trecut mulţi ani de la divorţul lor, cei doi au avut o căsnicie lungă, de 16 ani.

Sunt puţin jenată de faptul că vorbesc eu atât de mult despre el, m-au sunt mulţi colegi din presă. Eu am reprezentat o parte din trecutul lui, familia lui prezentă e alta. Dar 16 ani e o felie importantă din viaţa mea, pentru fiecare din noi a însemnat foarte mult şi materializarea acestei perioade frumoase este fiul nostru.

În aceste momente e important să vorbesc despre pierderea suferită de întregul popor. A plecat un artist mare, el nu doar a cântat, a creat, a scris versuri şi a transmis mesaje, despre poporul român, despre principii. Eu m-am întâmplat în viaţa lui, am făcut lucruri frumoase împreună, mă bucur că am reuşit să-l readuc pe scenă pentru că după Revoluţie era scârbit de ceea ce se întâmpla şi a plecat departe de România. Am reuşit să-l readuc pe scenă, să-l fac să înţeleagă care este menirea lui.

Citeste si Cine sunt copiii lui Victor Socaciu. Folkistul are trei moştenitori. GALERIE FOTO

Am crezut că îi voi fi doar fiului meu aproape care şi-a pierdut unul din părinţi, dar constat că, odată cu plecarea lui Victor parcă a plecat aşa o parte din viaţa mea, din tinereaţea mea. Repet, mi-aş fi dorit să vorbească familia actuală„, a spus Marina Almăşan în emisiunea Cristinei Şincai.

Marina Almăşan, despre singura melodie cântată împreună cu Victor Socaciu: „Mi se părea o obrăznicie să cânt lângă el”

Realizatoarea de la TVR a declarat că melodia „Inelul lui Saturn” s-a născut dintr-o joacă, în primul lor an de căsnicie. Marina l-a rugat, la vremea aceea, pe soţul ei să nu o facă publică şi să nu-i ceară să o cânte vreodată în faţa publicului, deoarece simţea că s-ar fi făcut de râs dacă ar fi apărut pe scenă alături de un aşa mare artist.

Melodia a fost scrisă în primul an de căsnicie, se află pe un CD, însă nu a fost făcută publică. Am cântat-o în joacă. A ieşit acest cântec, a insistat să-l punem pe CD. I-am spus, bine, cu condiţia să nu-l promovăm, să nu-l cântăm. Mie mi se părea că locul meu e cu totul altul, n-aveam nicio şansă să nu mă fac de râs lângă el, mi s-a părut o obrăznicie să apar lângă el, să cânt cu el.

Citeste si Marina Almăşan, despre Victor Socaciu: „Nu ştiu dacă merg la înmormântare”

Am avut o căsnicie foarte  frumoasă, peste 15 ani, al 16-lea a fost mai greu pentru că au apărut norii.

De moartea lui Victor am aflat de la Iulia, fiica lui cea mare. Ea l-a anunţat pe fiul nostru. Victoraş a ţinut legătura cu sora lui, e o relaţie bună între ei. Fiul meu a avut o relaţie mai tensionată cu tatăl lui, dar copilul meu e foarte înţelept şi profund şi l-am lăsat să-şi aleagă el relaţia pe care o are cu tatăl lui. Va merge la înmormântare cu siguranţă.

Ei doi au ţinut legătura, dar nu aşa cum ar fi fost firesc între un tată şi un fiu„, a adăugat Marina Almăşan.

î