Exclusiv / Medana, soția lui Alin Oprea, pe prima pagină a unui ziar celebru din Spania. Cadoul superb primit de Dragobete! ”Sunt atât de onorată”

Medana Oprea, soția îndrăgitului Alin Oprea, a avut parte de o surpriză uriașă, de Dragobete. A apărut pe prima pagină a unui ziar renumit din Spania. Avem declarații exclusive.

26 feb. 2024, 12:43

Medana Oprea, soția lui Alin Oprea, s-a bucurat de o surpriză uriașă de Dragobete. Frumoasa scriitoare a apărut pe prima pagină a unui ziar renumit din Spania, alături de mai mulți oameni de cultură.

Soția îndrăgitului artist, Alin Oprea, este o femeie extrem de talentată, iar iubirea pe care o pune în scrierile sale este apreciată așa cum trebuie.

De Dragobete, Medana Oprea i-a dedicat iubitului ei soț un text emoționant, pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru ea. Textul nu a fost apreciat doar de bărbatul iubit, ci a trecut și granițele, până în Spania.

Uimiți de frumusețea mesajului transmis de tânăra scriitoare, aceștia au decis să-i ofere Medanei Oprea un loc chiar pe prima pagină a ziarului “Români în Andalucia-Frați de grai, frați de trai”.

Extrem de impresionată, fericită și bucuroasă pentru că munca îi este apreciată, Medana Oprea a vorbit, în exclusivitate pentru RomâniaTV.net, despre sentimentele sale de recunoștință.

De Dragobete am scris un text special pentru Alin, dar asta nu e tot. Pentru faptul că am scris din suflet pentru suflet, acest text al meu a fost apreciat la nivel internațional și a fost tipărit în Publicația “Români în Andalucia-Frați de grai, frați de trai”, un număr dedicat simbolului național, sculptorului Constantin Brâncuși, condusă de domnul Mircea G Florescu.

Sunt atât de bucuroasă și de onorată să apar chiar pe prima pagină a unei astfel de publicații internaționale, alături de nume mari consacrate deja, Precum domnul Antonio Calderon, director și jurnalist de Presă Internațională și membru UNESCO, alături de profesori doctori în literatură și scriitori valoroși care fac parte din Uniunea Scriitorilor, precum:

Tanța TĂNĂSESCU – BRÂNCUȘI și SPANIA
– Pr. Dr. David Băltărețu – CE ESTE SĂPTĂMÂNA DE RUGĂCIUNE PENTRU UNITATEA CREȘTINILOR?
– A. Calderón de Jesús – Constantin Brâncuși
– Dan Toma Dulciu – Viața și opera lui Brâncuși în alb și negru
– Ramona-Sandrina Ilie – Cum iubim când iubim? Cu inima și de-a întregul!
– Medana Oprea – Fiecare femeie are într-un colț de lume, un Dragobete al ei
– Concursul Internațional de Creație – CultuRo 2024, Ediția I, Madrid, Spania
– Valeru Ciurea – O punte peste milenii: Ionel Cococi și ceramica lui de Vădastra
– Gabi Nan – “TESORO DE ESPINAS”
– Ionuț Țene- Brâncuși și Biserica ortodoxă
– Camelia Potârniche – Noi, oamenii și influența socială
– Titi Sultan – ROMÂNII DIN STRĂINĂTATE ŞI IMPORTANŢA STRUCTURILOR partea a-II a
– Tanța TĂNĂSESCU – AVRAM IANCU, un erou al luptei pentru libertatea și unitatea românilor
– Dan Șalapa – Duhul lui Brâncuși colindând expoziții
– Laura Cătălina Dragomir – „Aventurile Dragomirei. Povestiri tradiționale și universale reinterpretate”
– Área de Acción Sindical Unión Provincial CCOO Almería – LA BASE REGULADORA”, a spus Medana Oprea pentru RomâniaTV.net.

Totodată, Medana Oprea ne-a povestit despre momentul în care și-a conștientizat talentul. Dragostea pentru Alin Oprea, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, a făcut-o pe Medana să înțeleagă că Viața a binecuvântat-o cu un talent cu care nu mulți se pot lăuda.

Bucuria de a trăi o poveste de dragoste sinceră, curată, frumoasă i-a dat aripi Medanei, care a început să așeze pe hârtie tot ceea ce ținea ascuns în suflet. Și pentru că munca este întotdeauna respectată, Medana Oprea a reușit să scoată și primul ei volum de poezii. Acesta a fost lansat în cea mai frumoasă zi, 15 septembrie 2023, ziua în care i-a promis iubire absolută lui Alin Oprea, în fața Lui Dumnezeu.

Acum, Medana Oprea a ținut să le și mulțumească tuturor celor care i-au fost alături și au susținut-o pe acest nou drum din viața ei, drum ce promite să fie lung și frumos. Și, în plus, în curând vom auzi de o nouă carte, un roman de această dată, la care Medana Oprea lucrează acum.

Sentimentele nobile purtate soțului meu, Alin Oprea, m-au făcut să descopăr în mine pasiunea pentru scris. Așa am ajuns să public primul meu volum de poezii intitulat “Povestea Eternei Iubiri”. Deja am făcut următorul pas și lucrez la un roman pe care abia aștept să îl văd publicat.

Doresc să aduc mulțumiri doamnei Editor Nadia Farcaș, de la editura Ecou Transilvan, domnului profesor doctor Victor Constantin Măruțoiu, domnului Ionuț Țene, domnului Adrian Suciu (membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, vicepreședinte al Filialei Presă Culturală) și cu niște volume publicate absolut remarcabile. Domnului Luis Calderon, Domnului Mircea Florescu și nu în ultimul rând, doamnei Mariana Feride, președinta Uniunii Scriitorilor din Madrid. Toți acești oameni m-au încurajat și mi-au fost alături când eu nu aveam curajul să fac pasul acesta. Pentru asta le sunt profund recunoscătoare și le mulțumesc din suflet, tuturor”, a declarat Medana Oprea, în exclusivitate pentru RomâniaTV.net.

De asemenea, în urma aprecierii enorme și meritate primită de soția sa, Alin Oprea a transmis un mesaj plin de emoție, precizând cât de mândru este de frumoasa lui soție, femeia care i-a dat sens vieții.

Mândru de soția mea! Talentul ei este apreciat la nivel internațional de către oameni de cultură și jurnaliști de Presă Internațională și membri ai UNESCO, precum domnul Antonio Calderon de Jesus, președinta uniunii scriitorilor din Madrid, Mariana Feride, profesori doctori în literatură, și de către voi, cei care o îndrăgiți”, a scris Alin Oprea pe Facebook.

CITESTE SI: EXCLUSIV| Imagini de poveste de la nunta anului! Medana și Alin Oprea, petrecere de vis cu sute de invitați. Detalii incendiare de la marele eveniment