EXCLUSIV Medicul Bacalbaşa, teorie explozivă despre pandemie: „Cei care conduc real această lume au spus că trebuie să reducem populaţia globală la un miliard” VIDEO

Avertismentele alarmante ale tot mai multor lideri şi organizaţii puternice ale lumii pare că pregătesc populaţia globului de o noua catastrofă medicală, care ar putea declanşa o noua serie de restricţii draconice.

01 iul. 2022, 23:30
EXCLUSIV Medicul Bacalbaşa, teorie explozivă despre pandemie: „Cei care conduc real această lume au spus că trebuie să reducem populaţia globală la un miliard” VIDEO

Doar în ultimele două zile, atât OMS cât şi mai mulţi şefi de state, în frunte cu Joe Biden, au avertizat asupra pericolului pe care l-ar reprezenta în continuare COVID 19, împărţit deja în cel puţin trei tulpini active, dar şi asupra unei noi posibile epidemii care ar pune în pericol populaţia, variola maimuţei.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizeaza joi că numărul cazurilor de coronavirus va creşte în această vara în Europa şi face apel la monitorizarea virusului.

„Pe măsură ce ţările din Europa au ridicat măsurile sociale care erau în vigoare, virusul va circula la niveluri ridicate în timpul verii. Virusul nu dispare doar pentru că ţările încetează să-l monitorizeze. El continuă să contamineze, continuă să se modifice şi încă ucide”, a declarat Hans Kluge, director regional OMS pentru Europa, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: OMS cere liderilor europeni „măsuri urgente” pentru combaterea răspândirii accelerate a variolei maimuţei

Într-o intervenţie telefonică la România TV, medicul Nicolae Bacalbaşa, fost deputat în Parlamentul României, a expus o teorie conform căreia desele epidemii din ultimii ani ar fi plănuite de mai marii planetei în scopul depopulării.

„Situatia epidemiologica a globului s-a modificat. Cauza este cat se poate de clara, stiuta de toata lumea, dar evitata de toata lumea, si anume suprapopularea. Si au venit cei care conduc aceasta lume, ca exista si cei care conduc real aceasta lume, si ne-au spus ca suntem intr-o situatie grava din pricina suprapopularii si ne-au spus ca trebuie sa reducem populatia. Ba chiar ne-au dat si o cifra orientativa, un miliard, miliardul de aur cu ii mai spune. Ba chiar mai sunt si unii mai radicali, mergand la cifra de 500 de milioane. Insemna ca suntem cu totii avertizati ca motoarele avionului nostru nu mai merg si ca vom face o aterizare fortata, cu victime.”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, în exclusivitate pentru România TV.

Citeşte şi: Alexandru Rafila liniștește românii cu frică de COVID: „Cifrele sunt mici, nu vedem un impact asupra spitalizărilor”. Ministerul Sănătății dispune de medicamente antivirale, în cazul unui „val 6″