EXCLUSIV| Medicul Virgiliu Stroescu aruncă bomba despre fructele de mare: ”Sunt exact ca porcul care face curățenie în ogradă. Nouă ne plac și punem și muștar”

Medicul nutritionist Virgiliu Stroescu a declarat, în exclusivitate, la România TV, că fructele de mare sunt extrem de periculoase și asta din cauză că acestea consumă toate reziduurile și toxinele de pe fundul mărilor și oceanelor.

06 iul. 2023, 02:05
EXCLUSIV| Medicul Virgiliu Stroescu aruncă bomba despre fructele de mare: ”Sunt exact ca porcul care face curățenie în ogradă. Nouă ne plac și punem și muștar”
EXCLUSIV| Medicul Virgiliu Stroescu aruncă bomba despre fructele de mare

Medicul Virgiliu Stroescu aruncă bomba despre fructele de mare. Nutriționistul a ținut să precizeze faptul că fructele de mare sunt la fel ca și porcul care consumă tot ceea ce găsește prin curte și cu toate acestea sunt extrem de iubite și apreciate de oameni.

Citește și EXCLUSIV| Doctorul Virgil Stroescu, semnal de alarmă pentru români: ”Dumnezeu ne-a dat fructe, legume, carnea nu este un aliment sănătos”

Medicul Virgiliu Stroescu aruncă bomba despre fructele de mare

”Fructele de mare sunt exact cum este porcul care face curățenie în ogradă și care mănâncă tot ce e nenorocit, același lucru sunt fructele de mare. Ele consumă tot și toate reziduurile posibile. Nouă ne plac și punem și muștar, dar totuși nu sunt foarte sănătoase pentru că ele sunt făcute ca să curețe pe fundul mării, oceanului, tot ce este rău, dar nouă ne place să mâncăm tot ce este rău”, a declarat medicul Virgiliu Stroescu, în exclusivitate, la România TV.

Pe lângă riscurile la care se expun oamenii atunci când consumă fructe de mare, reputatul nutriționist a vorbit și despre beneficiile dar și efectele nocive pe care le are oul de pasăre asupra sănătății omului.

”Dintr-un ou iese un pui cu gheare, cu mațe, cu pene, nu? E, astea organismul trebuie să le dea afară până la urmă când consumăm pentru că din el ies toate, acolo sunt germenii lor. A doua problemă, oul are cea mai bună proteină a planetei, albușul. În schimb, gălbenușul are de două ori mai mult colesterol decât e necesar. Două ouă pe zi crește riscul de boli cardiovasculare extraordinar. nu vă spun prostii, sunt ultimele cercetări. Colesterolul este cel mai dăunător factor al planetei, este killer-ul numărul unu pentru că cele mai multe boli ale planetei sunt bolile cardiovasculare. Toate produsele animale au colesterol, toate produsele vegetale nu au colesterol! Și atunci când un om are probleme mari cu colesterolul ce să facă? Ia medicamente? Nu domnule, nu mai mânca produse animale pentru ca să îți scadă colesterolul”, a mai spus reputatul medic nutriționist.

Citește și La ce preț se vor vinde carnea de porc și uleiul, după plafonarea prețurilor la alimentele de bază. Diferențe semnificative la rafturi