EXCLUSIV Mihai Trăistariu, decizie fără precedent: „Nu-mi place ideea de înmormântare, de aceea mi-am rugat prietenii să mă criogeneze. Nici nu costă o avere” VIDEO

Mihai Trăistariu a luat o decizie fără precedent. Constatând, în urmă cu ceva vreme, că se teme de moarte, artistul a luat decizia... să se criogeneze. Şi nu, nu este o glumă. Jurnaliştii România TV l-au surprins pe Litoral şi i-au cerut mai multe detalii referitoare la decizia şocantă.

22 aug. 2022, 17:02
EXCLUSIV Mihai Trăistariu, decizie fără precedent: „Nu-mi place ideea de înmormântare, de aceea mi-am rugat prietenii să mă criogeneze. Nici nu costă o avere” VIDEO

Mihai Trăistariu a dezvăluit că nu suportă ideea de înmormântare, asta în timp ce îl fascinează viitorul. Din acest motiv, a ajuns la concluzia că cel mai bun lucru, atunci când se va apropia de sfârşitul vieţii, ar fi să fie criogenat.

De ani de zile, bat apa în piuă printre prieteni și le-am zis: Băi, eu nu glumesc, vreau să mă criogenați când nu oi mai putea. Nu mă duceți la azil, nu mă înmormântați dacă e cazul. Am văzut că sunt oameni deja criogenaţi în străinătate, un baschetbalist din America a dat tonul acum vreo 40 de ani, avea un cancer în fază terminală, şi au venit unii cu soluţia. I-au zis: Uite, te criogenăm, şi poate peste 100, 200, 500 de ani te trezeşti la viaţă, poate atunci se va vindeca boala ta, poate atunci se va trăi mai mult şi o să poţi să-ţi reiei viaţa din punctul ăla, chiar dacă tu vei fi un primitiv aşa printre ei.

Mi-a plăcut, m-a fascinat ideea asta, am cercetat mai mult. Sunt centre de criogenare prin Anglia, prin America. I-am anunţat pe toţi, toate cunoştinţele, rudele: Aveţi grijă, dacă mi se întâmplă ceva, mă duceţi la criogenare. Trebuie să ajungi în şase ore acolo ca să nu se degradeze celulele corpului. Cu elicopterul… eu îmi aranjez totul, îmi plătesc totul acolo. Și, uite, asta ar fi o soluție pentru că, o dată, nu suport moartea, mă enervează ideea să fiu înmormântat, să se termine totul și apoi mă fascinează viitorul în sensul că tehnologiile au atâta avans de câţiva ani încât îmi imaginez cât de fain ar putea fi peste 1000 de ani. Și aș vrea să mă trezesc peste 1000 de ani, chiar şi aşa primitiv, că ei or să fie evoluaţi, cred că or să vorbească prin telepatie cu toţii, or să zboare şi eu voi fi un înapoiat şi o să mă uit la ei aşa ca la Doamne, Doamne şi o să zic: Ce caut eu în lumea asta? Dar vreau să trăiesc acest viitor”, a declarat Mihai pentru România TV.

Citeste si Mihai Trăistariu vrea să cânte manele. Incredibil cu cine vrea să colaboreze: „E mai ușor să intri pe piață dacă faci un duet”

Mihai Trăistariu crede că viitorul va aparţine roboţilor

Cât despre cum îşi imaginează viitorul, artistul presupune că va fi aşa cum vedem în filmele science fiction şi că este posibil să fim conduşi de roboţi.

Mă fascinează filmele SF şi mă văd exact cum sunt filmele în care este prezentat viitorul, poate o lume condusă de roboţi, s-ar putea să fim supuşii lor cum noi supunem animalele acum, dar nu-mi dau seama dacă aşa va fi. Toţi cercetătorii spun că viaţa va putea fi prelungită în viitor, bolile vor fi eradicate, cred într-un viitor mai bun decât ce avem acum. Peste 500-1000 de ani dacă m-aş trezi cu siguranţă va fi mai bine. Imaginaţi-vă că acum 20 de ani a pornit internetul. Facebookul, YouTube-ul, Instagramul nu existau. Eu am făcut Facultatea de Informatică în anii 2000 şi nu exista Google, exista AltaVista, existau alte programe. Nu erau multe lucruri care sunt acum şi acum avem atâta tehnologie încât îmi imaginez peste alţi 20 de ani ce va fi. Dar cum va putea fi peste 100 sau 500-1000 de ani? Totul s-ar putea transforma fabulos„, este de parere artistul.

Cât despre preţul procesului de criogenare, artistul spune că nu este atât de mare încât să nu şi-l poată permite.

Asta cu strânsul banilor poate că nu neapărat ar trebui adăugată pentru că nu costă o avere, este 70.000 de euro să te criogenezi„, precizează Mihai Trăistariu.

Trăistariu, atac dur la Antonia: „Are concerte pentru că e frumoasă”

Recent, Trăistariu a lansat un atac la Antonia despre care a spus că nu are voce, dar „are concerte pentru că e frumoasă”. Artistul este de părere că sexul vinde și în muzică și, tocmai de aceea, artistele care își expun trupul fără inhibiții în videoclipurile muzicale, au cele mai multe vizualizări din partea fanilor.

Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel…„, a spus Mihai Trăistariu în cadrul unui podcast, în care a vorbit despre situația în care se află industria muzicală în ziua de astăzi.