Mihai Trăistariu vrea să cânte manele. Incredibil cu cine vrea să colaboreze: „E mai ușor să intri pe piață dacă faci un duet”

Mihai Trăistariu vrea să se reinventeze. Acesta a declarat că îşi doreşte să se lanseze în lumea manelelor alături de Costi Ioniţă, fostul coleg de la Valahia.

16 aug. 2022, 13:35
Mihai Trăistariu vrea să cânte manele. Incredibil cu cine vrea să colaboreze: „E mai ușor să intri pe piață dacă faci un duet”

Mihai Trăistariu vrea să cânte manele. Artistul a mărturisit că îşi doreşte o colaborare cu Costi Ioniţă, cel cu care a cântat cu ani în urmă în trupa Valahia.

Mihai Trăistariu vrea să cânte manele cu Costi Ioniţă

Citeşte şi Mihai Trăistariu, decizie șocantă ca să fenteze moartea. Artistul vrea să se criogeneze: „Sunt foarte supărat când moare cineva drag. Și am găsit soluția”

Cântăreţul a mărturisit că i-ar fi mai uşor să se lanseze în lumea manelelor dacă ar colabora cu Costi Ioniţă. Artistul recunoaste, însă, că nu a mai ţinut legătura cu fostul său coleg din trupa Valahia.

„Nu am avut timp, nu ne-am intersectat, nu știu. (…) Rămâne deschisă colaborarea, dar nu ne-am mai intersectat. Eu i-am dat varianta și el a zis: Da, frate, facem!. I-am zis: Bun, dă-i bătaie!. Dar nu mi-a mai trimis nimic, nu am mai ținut legătura, dar nu zic nu. Eu vreau, dar să vedem. Costi a zis că a trebuit să fac o colaborare cu un manelist celebru, iar eu nu am obiectat, e mai ușor, probabil, să intri pe piață dacă faci un duet.

Da, mi s-au cerut manele. Am mai cântat prin emisiuni, au fost show-uri speciale. În concerte nu, deocamdată. Mai vin oamenii la mine, îmi spun la ureche să cânt o manea. Le zic că nu știu. Dacă scot o melodie așa, Doamne ajută!”, a declarat Trăistariu, potrivit ego.ro.

Artistul a dezvăluit că ideea de a cânta manele i-a venit după ce a auzit-o pe Theo Rose cântând acest gen de muzică. Acesta a mai spus că manelele nu vor dispărea niciodată, datorită ritmului dansant pe care îl au.

„Theo Rose are o voce splendidă și cântă spre manele. Și nu o deranjează. Adică nu mai contează ce mai cânți, prind manelele în continuare. Eu credeam, sincer, în urmă cu 10 ani, că au dispărut. Acum au reapărut, copiii le ascultă la școală, în pauze. Nu vor dispărea. Au un ritm dansant și rămân în vogă”, a mai precizat artistul.

Citeşte şi Mihai Trăistariu vrea să-şi facă transplant de corp: „Aş da fericit banii ca să fiu atlet, musculos şi frumos”