EXCLUSIV Mihai Tudose cere demisia lui Cîţu, după ce s-a aflat că premierul a condus băut: „Chiar aşteaptă să-l dea afară cineva după aşa ceva? În orice ţară normală, după o chestie din asta te duci acasă”

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose se declară revoltat de faptul că Florin Cîţu nu şi-a prezentat demisia în secunda în care s-a aflat că a făcut puşcărie în SUA pentru conducere sub influenţa alcoolului. În plus, deputatul a menţionat că are suspiciunea că, pe lângă alcool, acesta ar fi consumat şi substanţe interzise.

11 aug. 2021, 21:48
EXCLUSIV Mihai Tudose cere demisia lui Cîţu, după ce s-a aflat că premierul a condus băut: „Chiar aşteaptă să-l dea afară cineva după aşa ceva? În orice ţară normală, după o chestie din asta te duci acasă”

Mihai Tudose a lansat un atac dur la adresa prim-ministrului Florin Cîţu în emisiunea Punctul culminant, moderată de Victor Ciutacu. Deputatul PSD critică în termeni duri şi „corul de bocitoare” din PNL care duc în derizoriu infracţiunea comisă de Cîţu cu aproape 20 de ani în urmă.

E absolut jenant să nu ştie cât costă o pâine. Toţi suntem creştini, suntem botezaţi, ştim că la Biblie scrie Tatăl nostru, scrie Dă-ne pâinea noastră cea de toate zilele, nu vaccinul cel de toate zilele. Cumpărăm doze de vaccin cu camioanele şi facem donaţie la poporul egiptean, că noi suntem ăia bogaţi şi mai dăm şi la săraci. Odată şi odată tot o să se afle cine le-a cumpărat şi la ce bani le-a cumpărat. E o afacere să dea zeci de milioane de euro pe vaccin şi apoi să-l doneze?

Premierul iese în fiecare zi, nu ştiu dacă ne minte cu bună ştiinţă, e mitoman sau efectiv e caz medical, adică e dintre oamneii ăia care văd chestii care nu există, care se cred Napoleon.

Iar după el vine corul de bocitoare. Au rămas nişte copii într-un tren, vine viceprim-ministrul şi zice că nu e problemă, aşa se întâmpla şi când era el student, şi el a rămas în tren. Dar era student, avea 19-20 de ani, nu 8-9 ani”, a răbufnit fostul prim-ministru al României.

Citeste si ALEGERI SECTORUL 1, noi IMAGINI. Ce făceau în miez de noapte Clotilde Armand, soţul şi Dan Barna EXCLUSIV: reacţia procurorului Iaşinovschi

Mihai Tudose, critici dure la adresa „corului de bocitoare” care duce în derizoriu infracţiunea comisă de Cîţu

Deputatul PSD este de părere că, în cazul infracţiunii comise Cîţu cu 20 de ani în urmă, ar fi vorba şi despre consum de substanţe interzise, nu doar de alcool.

„Azi aflăm că premierul a făcut puşcărie în America. La 29 de ani, omul a fost condamnat la puşcărie, are cazier. El trebuie să-şi dea demisia, eu credeam că la ora prânzului nu mai avem prim-ministru. Iese imediat corul de bocitoare şi duce totul în derizoriu. Aflăm de la Gorghiu că sunt milioane de politicieni pe poziţii înalte care au făcut chestia asta. Or, nu există aşa ceva. Iese Rareş Bogdan care ne povesteşte că toţi am făcut asta când eram mici. Şi el era bun şi la olimpiadă, şi se bătea şi în curtea şcolii. Îi atrag atenţia că a lua bătaie în curtea şcolii nu înseamnă a se bate. Pentru bătaie în curtea şcolii nu se face puşcărie. Totul e aruncat în derizoriu.

La noi, totul e wow, românii o duc bine dar nu-şi dau seama. Energia electrică, gazele, pâinea, totul s-a scumpit, el nu a majorat nimic, pensii, salarii, alocaţii şi el spune ca românii trăiesc mai bine. Nu vi se pare că e caz medical?

El a recunoscut cu uşurinţă că a băut, eu am nişte dubii că e doar atat. Alcool combinat cu altceva. Omul are cazier, iar partenerii de guvernare, băieţii cu penali în funcţii publice, trec acum chestia asta la studii.

Gorghiu e şi masochistă, a postat pe Facebook şi le cerea oamenilor să îi recomande cărţi de vacanţă. Ăştia acum toti au citit Fram ursul bipolar. Când un psdist se strâmbă la o libelulă, e nasol, am nenorocit planeta. Când ei fac din astea, nu-i vede nimeni, e wow.

Cîţu chiar trebuie să aştepte sa-l dea cineva afara dupa asa ceva? În orice ţară normală, după o chestie din asta te duci acasă„, a declarat Mihai Tudose în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citeste si Marcel Ciolacu: O #RomâniaNormală nu poate fi construită cu un premier penal, solicit președintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia lui Florin Cîţu

Reamintim că Florin Cîţu a condus sub influenţa alcoolului, în Statele Unite, cu 20 de ani în urmă, infracţiune care l-a costat două zile de puşcărie.

Da, acum 20 de ani a fost vorba despre un DUI. Conducerea sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă foarte mare. Este contravenţie. Am făcut o greşeală acum 20 de ani. E interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD n-a apărut această informaţie, dar apare acum în competiţia internă din PNL. Eu am condus. A fost o greșeală. A trebuit să-mi vând și mașina pentru a-mi plăti amenda. Am mers un an pe jos. Am plătit foarte scump. Asta este, a fost un eveniment acum 20 de ani. Nu este un eveniment cu care să mă mândresc, dar asta a fost”, a zis Florin Cîțu.