Exclusiv / Minunea trăită de Medana, iubita lui Alin Oprea, în Postul Paștelui. Ți se face pielea de găină! ”Este un adevărat miracol”

Medana, iubita lui Alin Oprea, a fost martoră unei adevărate minuni, în Postul Paștelui. Tânăra a rămas fără cuvinte după experiența trăită, despre care a povestit, în exclusivitate, pentru Româniatv.net.

12 apr. 2022, 14:10

Medana, femeia care i-a schimbat total viața lui Alin Oprea, nu este doar o femeie deșteaptă și frumoasă, ci și foarte credincioasă, fiind recunoscătoare Divinității pentru toate darurile minuntate cu care a binecuvântat-o.

Și știți cum se spune: faci bine, primești așa. Iar această vorbă i se potrivește mănușă Medanei. Tânăra a trăit o adevărată minune, chiar zilele trecute, în sfântul post al Paștelui.

În exclusivitate pentru Româniatv.net, Medana, partenera lui Alin Oprea, ne-a povestit experiența de-a dreptul uimitoare pe care a trăit-o. Tânăra și-a dorit enorm să cumpere mai multe icoane pe care să le dăruiască celor dragi, astfel că a luat legătura cu o ucraineancă ce se ocupă cu comerțul obiectelor religioase. Ce a urmat, însă, a lăsat-o fără cuvinte.

”Am avut parte de o întâmplare fantastică vinerea trecută, când am intrat pe un site să comand niște icoane, unele pentru a le face cadou persoanelor dragi și alta pentru mine și Alin, cea a sfinților Petru și Fevronia, protectorii căsătoriei și ai fidelității care pe noi ne-au ajutat foarte mult în relație. Comanda nu se procesase, astfel încât am pus mâna pe telefon și am sunat, deși programul era terminat. O doamnă pe nume Marina îmi răspunde, totuși, dar mai interesant este faptul că am ajuns să vorbesc cu acestă doamnă 2 ore la telefon de parcă ne-am fi cunoscut dintotdeauna. Are o poveste de viață incredibilă, demnă de un film și este o femeie foarte credincioasă, care pe mine m-a uimit”, ne-a povestit Medana.

Ceea ce a urmat i-a reconfirmat frumoasei Medana credința că lucrurile bune mereu sunt posibile și se întâmplă, atât timp cât crezi cu toată inima în ele și nu uiți nicio clipă de puterea imensă a rugăciunii!

”Fără să știu că, recent, un incediu puternic avusese loc la un centru comercial din București, aflu de la Marina, care era obosită și șocată de cele întâmplate, că un mall întreg a ars, mai puțin magazinul ei cu icoane, care a rămas intact, deși totul era devastat în jur. Femeia s-a rugat și a apelat de urgentă și la un preot, care a intrat în altar să facă acatistul Sfintei Cruci, moment în care a apărut o cruce de foc care este surprinsă și în fotografii”, a spus Medana, în exclusivitate, pentru Româniatv.

Întâmplarea a marcat-o pe iubita lui Alin Oprea, care a precizat că a respectat așa cum se cuvine promisiunea făcută și a înmânat icoana unui preot drag sufletului ei.

”Am reușit să intru în posesia unei icoane speciale care a supraviețuit unui incendiu atât de puternic, condiția Marinei fiind să o donez unei biserici și icoana să fie pusă în altar, lucru pe care l-am și respectat, de altfel, iar icoana a ajuns la parintele Niculae din Marna Noua cu mare bucurie.

 

Întâmplarea este una inedită care intră la categoria miracole și care emoționează orice om care înțelege ce s-a petrecut acolo. Mă consider norocoasă de faptul că am intrat în posesia unei astfel de icoane, mai ales că suntem în postul Paștelui. Din punctul meu de vedere nimic nu se poate face fără rugăciune și fără credință, dovada cea mai clară că există miracole fiind exact această întâmplare legată de icoanele care au supraviețuit unui incendiu năpraznic și crucea de foc atât de vizibilă. În această perioadă sfântă, atât eu, cât și Alin le dorim tuturor să aibă parte doar de miracole divine”, a spus Medana, în exclusivitate, pentru Româniatv.net.