EXCLUSIV VIDEO Naşul Gigi Becali şi finul Florentin Pandele, împăcare în direct la România TV după scandalul „sclav şi trădător”: „O susţin pe Gabi Firea la Primăria Capitalei”

Gigi Becali şi Florentin Pandele au intrat în direct la Punctul culminant şi s-au împăcat după scandalul cu vorbe grele din ultimele zile.

28 iun. 2023, 22:51
EXCLUSIV VIDEO Naşul Gigi Becali şi finul Florentin Pandele, împăcare în direct la România TV după scandalul „sclav şi trădător”: „O susţin pe Gabi Firea la Primăria Capitalei”

Gigi Becali şi Florentin Pandele şi-au adresat cuvinte grele în ultimele zile, dar au îngropat securea războiului în direct la Punctul culminant. După un conflict de proporții, Gigi Becali a declarat în premieră la România TV că o va susține printr-o campanie pe fina sa, Gabriela Firea la alegerile de la primăria București. Totul după după ce Becali l-a numit pe finul său sclav, acesta vrea să se revanșeze față de familia lor.

Pentru faptul că am greșit față de finul, atunci trebuie sa imi recuperez greseala și o sa fac campanie în favoarea finei. Daca credeti voi, ca Voiculescu ca nu știu ce…nu o poate bate nimeni pe fina Firea la primaria Capitalei. O sa ma implic și financiar și din punct de vedere al campaniei electorale. Nu o poate bate nimeni si stii de ce? Pentru că are logica in tot ceea ce spune și nimic nu spune aiurea. Ea are arta conducerii și a demonstrat atat timp cat a fost„, a declarat Gigi Becali în direct la România TV.

Dacă nașul o susțune pe Gabi în campanie, eu voi căuta sa ii fac anti-campanie. Eu nu imi doresc ca Gabi sa mai candideze la Primaria Capitalei. Numai eu știu cum ani de zile am avut masini si filaje pe noi, unde plecam. Noi eu stiu cum au venit acel individ caruia i se spune Ceausescu ca a venit acasa si mi-a speriat copii ca a zis ca avut ca sa faca țus. Norocul meu e ca nu am fost acasa. Trebuie sa nu fiu sanatos la cap ca eu in continuare la 63 de ani sa accept ca mama copiilor mei sa treaca prin ce a trecut”, a fost replica lui Florebtin Pandele.

Chiar şi după acest discurs emoţionant, Gigi Becali a conchis: „De aia poate sa castige, pentru ca e o femeie puternica care nu ii impune barbatul. Adica isi iubeste barbatul dar nu ii impune, nu e condusa de barbat”.

După ce echipa finanțată de Primăria Voluntari a votat împotriva propunerilor lui legate de eliminarea regulii jucătorului U21 și a barajului pentru Conference League, Gigi Becali l-a caracterizat pe finul său de cununie, Florentin Pandele, ca fiind „sclav și trădător”. FCSB a avut doar 7 aliati, 7 echipe au votat impotriva (printre care si FC Voluntari), iar alte doua s-au abtinut.

„FC Voluntari – sclav si tradator. Cine e stapan acolo e tradator si sclav, ca sa stie. Ca sa auda la televizor toata lumea despre sclavi si tradatori. El, Voluntariul, zice ca nu. El vrea sa fim obligati. Dar, de ce, ma, sa fim obligati?”, a declarat Gigi Becali, marti, la Adunarea Generala a LPF.

Relația dintre familia Becali și familia Pandele-Firea (având în vedere că Gigi Becali este nașul de cununie al cuplului Pandele-Firea) nu este străină de scandaluri. În mai anul trecut, primarul din Voluntari a fost acuzat de către Gigi Becali că echipa FC Voluntari ar fi jucat împotriva CFR Cluj pentru a primi recompense financiare de 1.500 de euro din partea primăriei și 3.000 de euro de la CFR Cluj.

Gigi Becali, atac devastator la patronul din Giuleşti. „Şucu, sclav! Se dă patron de mobilă, se dă deştept la TV, dar acceptă să fie sclav!”
“Rog institutiile statului abilitate sa inceapa una sau mai multe anchete daca ceea ce a spus patronul FCSB e adevarat si daca intr-adevar le-au fost promise 1.500 de euro dublate de alte 3.000 de euro din alte resurse cei care au facut lucrul acesta sa plateasca.

Eu nu am o asemenea informatie, noi stiu ca suntem cu salariile la zi, facem eforturi extraordinar de mari si suntem foarte atenti la banii care se cheltuie. Daca e adevarat rog institutiile statului sa faca o ancheta in acest sens. FC Voluntari este o societate comerciala, asa cum este si FCSB. Primaria Voluntari are in jur de 16 societati.

Are un buget pe care si-l administreaza clubul, are independenta fata de primarie. Nu avem cum sa dam prime. S-au dus bani numai de la directii ale primariei prin parteneriate. Banii sunt pentru ingrijirea terenului, pentru deplasari, nu pentru salarii. Nu poate primaria Voluntari din buget sa spuna va dam prima de 1.500 de euro ca sa bateti pe X sau pe Y”, a spus Pandele, la Digi Sport.

“E posibil ca ceea ce spunea patronul FCSB sa fie adevarat. Eu rog institutiile statului sa faca ceva. Cea mai mare avere pe care eu o las celor cinci baieti ai mei este onoarea. Imi respect rudele si tin foarte mult la ele.

Cand nasul meu Gigi Becali a primit condamnare si a trebuit sa plece la puscarie eram langa Gheorghe Hagi si plangeam amandoi. Cum este posibil sa fiu acuzat de nasul meu? Tu ca nasul meu spui asemenea acuze despre mine? Cand primesti o informatie o verifici cel putin din trei locuri, nu te apuci sa faci declaratii doar de dragul de a face declaratii. Cel mai mult m-a deranjat atitudinea nasului me”, a mai spus Pandele.

Florentin Pandele, replică pentru Gigi Becali după ce a fost făcut „sclav”: „Știe ce înseamnă?”

Acesta a fost făcut „sclav” de omul de afaceri pentru că nu a votat pentru eliminarea regulii U21.

Reacția lui Pandele după ce a fost făcut sclav de Gigi Becali
Edilul a avut o reacție diplomată și spune că va discuta cu Becali, cel care îi este și naș. „Dacă a folosit acest cuvânt la adresa mea, îl voi întreba dacă știe ce înseamnă să fii sclav. Eu sunt sclavul doar bunului Dumnezeu, nu sunt sclavul nimănui. Dacă am ceva să îi spun domnului Becali, îi voi spune între patru ochi când ne vom întâlni”, a spus Pandele, conform iamsport.ro.

„Voluntari m-a dezamăgit. Pandele e finul meu, dar e sclav. Poate să se supere, dar e tot sclav. E posibil ca Bălănescu să îl fi întrebat. O să vorbesc cu el să văd. „Ești sclav? Tu, finul meu, ești sclav?”

Program Superligă 2023-2024: Când se joacă marile derby-uri. Scandal uriaş după ce Gigi Becali i-a făcut „sclavi” pe conducători
Eu știu că finul meu e puternic, nu am fini sclavi… Cine este stăpân acolo e trădător și sclav! Să audă toată lumea la televizor”, a spus Gigi Becali, ieri.

Au votat pentru inițiativa lui Gigi Becali:

  • FCSB
    U Craiova 1948
    CFR Cluj
    FC Botoșani
    Universitatea Craiova
    FC Hermannstadt
    Poli Iași

Au votat împotriva inițiativei lui Gigi Becali:

  • FC Voluntari
    Oțelul Galați
    Dinamo
    Petrolul Ploiești
    UTA Arad
    „U” Cluj
    Rapid

Farul Constanța și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-au abținut.

Începând cu sezonul 2019/2020, echipele de fotbal din SuperLigă sunt obligate să folosească în primul 11 minimum un jucător sub 21 de ani format la nivel naţional pe toată durata partidei, conform unei decizii a Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.