EXCLUSIV! Noi DOVEZI ale colaborării lui KLAUS IOHANNIS cu extremiştii care cer autonomia ARDEALULUI

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Am vazut cum ACL a confiscat si politizat tema romanilor nemultumiti din Diaspora, pentru a o folosi electoral prin organizarea de proteste cu oameni dusi cu autocarele si platiti pentru a scanda impotriva lui Victor Ponta.

11 nov. 2014, 08:01

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Detaliile care ies la iveala, insa, la doar doua zile de cand Iohannis a scos oamenii in strada sunt de natura sa traga un apel de alarma major cu privire la colaborarea dintre candidatul ACL si extremistii maghiari, prin filiera Tokes.

Protestele din Cluj si Timisoara, organizate de simpatizanti Jobbik, PPMT si Laszlo Tokes

Dupa ce ieri aflam ca organizatorul mitingului din centrul Clujului este un tanar care studiaza la Budapesta, sustinator al lui Klaus Iohannis si fan declarat al „Autonomiei pentru Transilvania”, dar si fanul unei „Transilvanii libere” (foto), acum aflam ca si liderul manifestantilor din Timisoara este, de fapt, tot un tanar extremist.

Decizie-şoc! Iohannis renunţă la dezbaterile cu Ponta şi anunţă încă de luni „sfârşitul campaniei electorale”

Protestele de la Timisoara si Cluj sunt prezentate de media ca fiind organizate de catre tineri cu spirit liber, activi pe reteaua sociala Facebook. Cu toate acestea, la o verificare simpla a conturilor de personale si a conexiunilor acestora de pe retelele de socializare, gasim o serie de similitudini: la Timisoara, organizator e Edwin Sebastian Marc, un tanar care promoveaza o simbolistica secesionista si nazista, la fel cu Andrei Farcas cel care organizeaza la Cluj protestele si care intamplator studiaza la Budapesta.

Iohannis, o nouă GAFĂ legată de cele şase case: Se poate să ai şase case ca profesor, din muncă cinstită