Iohannis, o nouă GAFĂ legată de cele şase case: Se poate să ai şase case ca profesor, din muncă cinstită

Klaus Iohannis a făcut o nouă gafă legată de cele șase case, afirmând că "se poate" să ai șase case ca profesor, din meditaţii şi salariul de profesor.

10 nov. 2014, 21:21
Iohannis, o nouă GAFĂ legată de cele şase case: Se poate să ai şase case ca profesor, din muncă cinstită

Întrebat la un post tv dacă este posibil ca un profesor să aibă capacitatea să își cumpere șase case dintr-un salariu de profesor, Klaus Iohannis a răspuns ințial cu o întrebare.

Ulterior, Iohannis a precizat că „profesorii din ’90 încoace tot timpul au avut ghinion, pentru că la mărirea de salarii nu s-a mai putut”. „Se poate să ai șase case ca profesor, prin muncă cinstită”, a precizat Iohannis, cu toate că zeci de mii de profesori oneşti, cu sau fără venituri din meditaţii, nu au reuşit să-şi construiască imperii imobiliare.

Iohannis a venit deja cu şase explicatii diferite in legatura cu modul in care si-a dobandit casele. Printre acestea au fost banii din meditatii, banii de la nunta, ajutoarele de la parintii din Germania, pretul scazut al pietei imobiliare din Sibiu, bani din vanzarile de blanuri sau rate platite din salariul de profesor.