EXCLUSIV Parapsihologul Lidia Fecioru, despre criza din Ucraina: „Nu va fi niciun război. Dau scris. Putin nu vrea NATO în coasta lui, vrea doar să nu pună nimeni stăpânire pe bogăţiile Ucrainei”

Parapsihologul Lidia Fecioru a comentat, în emisiunea Punctul culminant de la România TV, criza din Ucraina, care ar putea degenera într-un război în Europa. Reputatul bioenergoterapeut este de părere că nu se pune problema de vreun război în Est, întrucât Putin nu-şi doreşte război, ci doar "să fie lăsat în pace şi să nu pună nimeni stăpânire pe bogăţiile pe care le are în Ucraina".

26 ian. 2022, 23:09
EXCLUSIV Parapsihologul Lidia Fecioru, despre criza din Ucraina: „Nu va fi niciun război. Dau scris. Putin nu vrea NATO în coasta lui, vrea doar să nu pună nimeni stăpânire pe bogăţiile Ucrainei”

Lidia Fecioru, despre criza din Ucraina. Parapsihologul are convingerea că acest conflict dintre Rusia şi Ucraina nu este decât o paradă de putere şi că tot ce vrea Putin este ca bogăţiile Ucrainei („mine de cărbune, zăcăminte„) să nu încapă pe mâna americanilor. De asemenea, Lidia Fecioru spune că şi ruşii o duc destul de greu pentru ca autorităţile de la Kremlin să mai aibă şi grija ucrainenilor.

E o paradă de putere, asta e clar. Fiecare îşi va împărţi bucăţica. Nu a deranjat pe nimeni războiul din Ucraina început în 2014 şi neterminat nici până acum, n-a deranjat pe nimeni nici războiul din Moldova, nici acum n-o să deranjeze, doar sunt nişte oameni care îşi măsoară puterile.

Citeste si Îndemn la rugăciune pentru pace al ÎPS Petru, Mitropolitul Basarabiei: „Asuprirea, dorința de a deveni mai puternici decât ceilalți semeni au adus dintotdeauna războaie între popoare și chiar între frați de-un sânge”

Un război nu va fi, ruşii nu se pot bate cu ucrainenii.

Eu nu ştiu dacă Biden realizează că Ucraina e plină de buncăre cu armament rusesc. Crede că cineva le va da voie americanilor să facă ce vrea acolo. Nu le va da nimeni voie. Nu atât că vrea Putin s-o ia cât el ştie ce-i acolo. Lumea spune că ce dezastru au făcut ruşii pe timpul lui Stalin, că cei mai mulţi morţi de foame au fost cei din Ucraina, dar nu înseamnă că ruşii i-au omorât. Stalin a avut o înţelegere cu Hitler, nu e rusul vinovat în sine, ci a fost pactul cu Hitler.

Ucraina a fost întotdeauna un grânar, numai câte mine de cărbune sunt în Ucraina şi sunt foarte multe zăcăminte. Putin n-o să lase pe nimeni să intre să-şi bată joc aşa cum vor ei. Putin nu vrea NATO în coasta lui. Ucraina e un teritoriu făcut artificial, nu e o ţară. Odessa e un oraş în jurul căruia s-a construit o ţară.

Eu am o vagă idee că se vor aşeza lucrurile geo-politic. Război nu va fi cu siguranţă, dau scris. Nici Putin nu vrea război, el vrea să fie lăsat în pace şi să nu pună nimeni stăpânire pe bogăţiile pe care le are acolo.

Nu ştiu cât de mult îl interesează pe american soarta ucrainenilor care stau în frig şi mor de foame. Nici ruşii nu o duc bine, poporul rus e un popor înfometat, pensiile sunt mici, au aceleaşi probleme ca şi la noi.

Sunt două forţe care vor să-şi arate puterea, dar eu am încredere în diplomaţie, în rest nu am încredere în bunele intenţii nici ale americanilor, nici ale altora”, a explicat Lidia Fecioru în emisiunea moderată de Victor Ciutacu.

Citeste si O femeie din Ucraina, mamă a trei copii, şi-a cumpărat armament şi echipament de camuflaj, în valoare de peste 2.000 de dolari


loading...
Partenerii noștri