EXCLUSIV Pe cine va susţine AUR la alegerile prezidenţiale. George Simion: „Candidatul pe care-l vom susţine va intra în turul 2 şi va câştiga alegerile”

Mâncare, joc şi voie bună la nunta lui George Simion şi nu doar atât. Puţină politică şi-a făcut şi ea loc printre nuntaşi, hore şi focuri de artificii. Mirele ne-a dezvăluit pe cine va miza AUR la alegerile prezidenţiale.

28 aug. 2022, 00:52
EXCLUSIV Pe cine va susţine AUR la alegerile prezidenţiale. George Simion: „Candidatul pe care-l vom susţine va intra în turul 2 şi va câştiga alegerile”

George Simion a vehiculat, în exclusivitate pentru România TV, patru nume pe care formaţiunea pe care o conduce le-ar putea susţine la alegerile prezidenţiale din 2024. Nu trebuie să fie membri AUR, spune Simion, ci doar să dovedească faptul că sunt români adevăraţi. Susţinerea AUR i-ar trimite în turul doi al alegerilor.

Eu am anunțat la Congresul partidului când am fost ales președintele AUR că noi vom face ceva ce nu s-a mai făcut în România. Vom permite oricărui român să candideze din partea AUR la funcția de președinte, vom face dezbateri în fiecare județ, vom fi printre români și românii vor alege candidatul cu cele mai mari șanse.

Citeste si EXCLUSIV ÎPS Teodosie la nunta lui George Simion, sfaturi de AUR pentru bunul mers al căsniciei: „Secretul este să …

Pe cine va susţine AUR la alegerile prezidenţiale din 2024. George Simion face anunţul

Noi vrem să maximizăm reușita candidatului AUR în turul doi. Cu siguranță, pot să vă zic, candidatul ales de români să reprezinte AUR va intra în turul 2 și va câștiga alegerile prezidențiale (…)În 2023 noi vom avea alegeri preliminare pentru candidatul AUR la funcţia de preşedinte. Sunt foarte mulţi: Mircea Diaconu, Cristian Terheş, Cristian Diaconescu, Orlando Teodorovici. Am dat nişte nume care ar trebui să candideze, nu trebuie să fie membri AUR, oamenii ăştia nu sunt membri AUR. Să vedem pe cine susţinem, cu susţinerea noastră or să intre în turul 2. Nu trebuie decât să dovedească faptul că e un bun român

„, a declarat George Simion in exclusivitate pentru Romania TV.

Citeste si Cele mai frumoase tradiţii de nuntă, respectate cu sfinţenie de George Simion. După ce a fost bărbierit cu toporişca, liderul AUR a mers să-şi peţească nevasta. Imagini inedite de la pregătirile pentru nunta anului