EXCLUSIV ÎPS Teodosie la nunta lui George Simion, sfaturi de AUR pentru bunul mers al căsniciei: „Secretul este să vă păstraţi emoţia de la cununie şi să o sporiţi an de an”

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a săvârşit sfânta taină a cununiei la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. La final, înaltul prelat a lăudat cuplul nou format pentru organizarea evenimentului şi i-a urat să se iubească mai mult cu fiecare an care trece.

27 aug. 2022, 23:35
EXCLUSIV ÎPS Teodosie la nunta lui George Simion, sfaturi de AUR pentru bunul mers al căsniciei: „Secretul este să vă păstraţi emoţia de la cununie şi să o sporiţi an de an”

ÎPS Teodosie la nunta lui George Simion. ÎPS Teodosie a avut o sumedenie de sfaturi pentru George Simion şi proaspăta lui soţie, sfaturi care se aplică oricărui cuplu proaspăt căsătorit, dar şi, de ce nu, celor căsătoriţi de ani buni. Înalta faţă bisericească le recomandă tuturor să-şi nu-şi întoarcă faţa de la Dumnezeu, pentru că „Dumnezeu este cel care ne poartă de grijă tuturor„.

Toate se fac cu oameni şi pe toate le patronează Dumnezeu. El ne poartă de grijă tuturor şi, sigur, cununia este momentul crucial al unei familii care se creează. O întemeiază însuşi Hristos, El este săvârşitorul tainic, El dăruieşte pe mire miresei şi pe mireasă mirelui şi de aceea această taină mare durează nu doar până la mormânt, ci şi dincolo de mormânt.

Credinţa e adevărata forţă care ne duce până la capătul vieţii în răbdare, în înţelepciune, în dragoste şi în credinţă şi de acolo începe viaţa cea nouă fără dureri, fără suspine, fără neajunsuri. De aceea să avem răbdare, căci fără răbdare toate virtuţile se risipesc. Răbdarea le leagă pe toate, dar credinţa trebuie să însoţească răbdarea„, a spus ÎPS Teodosie pentru România TV.

ÎPS Teodosie la nunta lui George Simion, urare emoţionantă pentru proaspătul cuplu: „Să rămână tot timpul cu emoţia de la cununie şi să o sporească an de an”

ÎPS Teodosie a avut un mesaj şi pentru tinerii căsătoriţi, cărora le-a urat să se iubească mai mult cu fiecare an care trece şi să-L poarte tot timpul pe Dumnezeu în suflet.

Citeste si Scandal în trupa Phoenix după ce Nicu Covaci a acceptat să cânte la nunta lui George Simion. Fost membru al trupei: „Mi-e …

Ei trebuie să rămână tot timpul cu emoţia de la cununie, să-şi păstreze această emoţie şi să o sporească an de an, la anul să se iubească şi mai mult. Dragostea să nu se împuţineze, să nu se răcească, ci să crească, şi ca să crească ei trebuie să rămână cu Dumnezeu, cu rugăciune şi cu dragoste de Dumnezeu şi de semeni. Să fie o familie model şi aşa nădăjduiesc că vor fi pentru că au vrut să nu piardă nimic din tradiţii, din rugăciuni, din tot ce au avut românii mai frumos, mai curat şi mai sfânt.

Fără credinţă, fără tradiţie, făra cultură suntem pierduţi. Credinţa leagă timpul de veşnicie şi pe oameni de Dumnezeu. Iar cultura vine de la cult, în biserică s-a format cultura, în biserică a început şcoala, s-a format limba, biserica a fost purtătoarea poporului în istorie şi a adus biruinţă, preoţii nu au lipsit din momentele cruciale ale poporului, din răscoale, din războaie, avem preoţi din războaiele mondiale, eroi. Noi însoţim poporul şi vrem să-l ţinem treaz mereu.

Şi aceasta este o familie care a vrut sa aduca traditia curata, complexa şi autentica la nuntă. Îi felicit şi sper să aibă un viitor frumos cu multi copii. Sunt fericit ca oamenii simt romaneste si crestineste. Nu-şi pot pierde această zestre, este încurajator şi sper ca românii să fie tot mai aproape de biserică, de neam, de glie, de idealul înaintaşilor noştri care ne-au lăsat moştenire o ţară atât de frumoasă şi bogată cu preţul vieţii lor. 

Cu rugăciune, cu Dumnezeu toate le vom birui, cele grele vor deveni usoare, se vor face cele colţuroase căi netede, orice vale se va umple şi orice deal se va pleca. Cu credinţă, rugăciune. solidaritate, vom birui toate relele pentru că noi ne facem soarta după cât suntem de aproape de Dumnezeu„, a conchis Înaltpreasfinţia Sa.

Citeste si Nuntașii îl vor pe George Simion preşedinte. I-au cerut să candideze chiar în mijlocul nunţii: „Candidează, …